به گزارش «کالاخبر» به نقل از مس پرس، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اعلام این مطلب در جلسه تولید مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، افزود: با توجه به هماهنگیهای صورت گرفته با بورس کالا، صادرات مس کاتد از طریق رینگ صادراتی بورس کالا انجام خواهد شد.
به گفته سعدمحمدی این امر در راستای شفافسازی برای فروش خارجی شکل میگیرد؛ چراکه ایجاد شفافیت و رقابت برای صادرات مس، حرکتی جدید و جذاب است.
مدیرعامل شرکت مس با اشاره به تولید ۷ ماهه شرکت گفت: تا پایان مهر ماه سال جاری ۱۶۷ هزار و ۷۴۰ تن کاتد تولید شده؛ در حالیکه فروش شرکت بیش از ۱۷۳ هزار تن بود که نشان میدهد میزان فروش از میزان تولید پیشی گرفته است.
شکوفایی مس از سال آینده کلید میخورد
وی با بیان این که به دلیل بهرهبرداری از طرحهای توسعه، شکوفایی شرکت مس از سال ۱۴۰۱ شروع میشود، افزود: معدن و کارخانه تغلیظ درآلو تا پایان امسال، معدن و کارخانه تولید کنسانتره درهزار و کارخانه فلوتاسیون سرباره در فروردین سال آینده راهاندازی میشوند.
سعدمحمدی ابراز امیدواری کرد افزایش سرمایه شرکت مس تا پایان آبان ماه سال جاری انجام شود.
وی از زحمات و تلاش خستگی ناپذیر مدیران، مجریان و کارکنان شرکت مس تقدیر کرد و گفت: این اتفاقات خوب و اثرگذار به همت تلاش همه مجموعه شرکت مس رقم خورده است.
مدیرعامل شرکت مس یادآور شد: در طرحهایی مانند بهرهبرداری از معدن و کارخانه تغلیظ مس سریدون و فاز سوم سرچشمه برنامهریزی دقیقی لازم است تا با شتاب و تلاش بیشتری اجرایی شود. همچنین، سایر پروژههای توسعهای شرکت مس نیز باید با سرعت بیشتری حرکت کرده و اجرایی شوند.
سعدمحمدی همچنین با اشاره به قهرمانی تیم مینی فوتبال مجتمع مس سرچشمه در مسابقات شرکتهای جهان(fifco)، این موفقیت را به خانواده بزرگ صنعت مس و کارکنان مجتمع مس سرچشمه، تبریک گفت.
وی با بیان اینکه این ارزشمند است که در همه سطوح توسعهها را به طور متوازن شکل دهیم، تأکید کرد: این پیروزی، موفقیتی ارزشمند است؛ چرا که نام مس در دنیا مطرح شده و هم پرچم کشور به اهتزاز درآمد و هم پرچم صنعت مس شناسانده شد.
جزییات صادرات مس از بورس
به گزارش «کالاخبر»؛ روز چهارشنبه ۵ آبان ماه در تالار صادراتی بورس کالای ایران، عرضه ۲۰۰۰ تن کاتد مس شرکت ملی صنایع مس ایران با تقاضا و رقابت خریداران مواجه شد و نهایتا این محموله ۱.۲۹ درصد بالاتر از نرخ پایه معامله شد؛ این اولین محموله صادراتی مس کاتد شرکت ملی صنایع مس ایران بود که با معامله در بورس کالا به بازارهای هدف صادر می شود.
قیمت پایه محموله مذکور ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۸۴۵ ریال بود که در نتیجه رقابت ایجاد شده و تقاضای ۴۵۰۰ تنی ثبت شده به ۲ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۷۴۹ ریال افزایش یافت.
به عقیده کارشناسان گسترده شدن دامنه حضور خریداران، ایجاد رقابت و شفافیت، کاهش ریسک نکول و اطمینان از تسویه فروش محصول صادراتی با وجود تحریم ها از جمله مزایای صادرات کالاها از مسیر بورس کالای ایران است که در صورت تسهیل روند نقل و انتقالات مالی و مراودات تجاری از این بستر، ایران می تواند به مرجع قیمت های منطقه ای در برخی کالاها تبدیل شود.
انتظار می رود با استقبال از خریدهای صادراتی آلومینیوم، پی وی سی و میلگرد و این بار مس کاتد، شاهد ترغیب سایر تولیدکنندگان محصولات فلزی و پتروشیمی برای استفاده از رینگ صادراتی بورس کالا جهت صادرات محصولات آنها باشیم.
ارسال نظر