دلیری

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از آغاز عرضه طلا و جواهر کشف شده توسط این سازمان در بورس کالا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مذاکرات اولیه برای انجام این مهم انجام شده و قرار است طلا و جواهراتی که در اختیار این سازمان قرار می گیرند، در بورس کالا عرضه شود.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، امین دلیری روز چهارشنبه در نشستی خبری به مناسبت آغاز دهه فجر در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی، در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت تعیین تکلیف طلا و جواهرات و همچنین ارز تحت تصرف سازمان اموال تملیکی افزود: حدود ۸۸ میلیارد ریال طلا و جواهر قاچاق در ۱۰ ماهه امسال توسط این سازمان تعیین تکلیف شده که این رقم ۵۹ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

وی ادامه داد: البته هنوز بخشی از طلا و جواهر تحت تصرف به فروش نرسیده که قرار است از طریق بورس کالا آن را تعیین تکلیف کنیم.

وی درباره تعیین تکلیف ارز نیز گفت: قانون درخصوص ارز به صراحت اعلام کرده که ارز کشف شده باید به بانک مرکزی تحویل داده شود؛ بنابراین ارز تحت تصرف پس از ضبط ، تحویل بانک مرکزی می شود تا معادل ریالی آن ارائه شود.

وی درباره تعیین تکلیف خودروهای لوکس نیز گفت: هیات دولت حدود ۲ سال پیش مصوبه ای را درباره خودروهای لوکس تصویب کرد که براساس آن، ورود خودروی لوکس تا سقف ۲۵۰۰ سی سی ممنوع و خودروهای واردشده باید مرجوع شوند اما هنوز هیچ خودرویی مرجوع نشده و سازمان اموال تملیکی به دنبال اصلاح این مصوبه است.

وی گفت: بر همین اساس، مصوبه ای برای اصلاح مصوبه قبلی هیات دولت تعیین شد که بر اساس آن حجم موتور تنها معیار و شاخص خودروی لوکس نیست و علاوه بر حجم موتور قیمت آن نیز دخیل است.

به گفته وی، هم اکنون خودروهای لوکسی همانند خودرو پورشه در کشور داریم که باید تعیین تکلیف شوند؛ البته مذاکراتی نیز در زمینه خودروهای لوکس با مناطق آزاد انجام شده است اما تا زمانی که مصوبه اصلاح نشود، نمی توانیم در رابطه با این خودروها کاری را انجام دهیم اما رایزنی ها همچنان ادامه دارد.

دلیری درباره عملکرد سازمان اموال تملیکی در ۱۰ ماهه گذشته نیز گفت: در بخش فروش اموال منقول ۲ هزار و ۳۳۷ میلیارد ریال و در بخش فروش اموال غیرمنقول یک هزار و ۲۹۴ میلیارد ریال فروش داشته ایم؛ البته در بخش منقول ۶۳ درصد و در بخش غیرمنقول ۲۰۰ درصد نسبت به ۱۰ ماهه سال گذشته رشد داشته ایم.

به گفته وی، جمع فروش کل اموال منقول و غیرمنقول سه هزار و ۶۳۱ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۹۵ درصدی داشته اند.

وی ادامه داد: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در ۱۰ ماهه گذشته توانسته بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال نسبت به پارسال فروش اضافی داشته باشد.

وی درباره ترکیب اموال غیرمنقول و منقول نیز گفت: در بخش غیرمنقول به طور عمده زمین و املاک به فروش رسیده ضمن این که در بخش کالاهای متروکه یک هزار و ۵۴ میلیارد ریال کالا فروخته شده که این رقم در دوره مشابه پارسال، ۳۶۳ میلیارد بوده که رشدی ۱۹۰ درصدی داشته است.

وی درباره تعیین تکلیف کالای قاچاق نیز گفت: امسال تاکنون ۸۴۹ میلیارد ریال کالای قاچاق تعیین تکلیف شده که این رقم در مدت مشابه پارسال، یک هزار و پنج میلیارد ریال بوده که بر همین اساس رشد منفی ۱۵ درصدی را تجربه کرده ایم و این نشان می دهد کنترل کالای قاچاق در کشور بیشتر شده است.

دلیری، ارزش پرونده های قضایی این سازمان را ۲۷ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در بخش کالای ضبطی ۶۹۷ میلیارد ریال کالا ضبط شده که این رقم پارسال معادل ۶ هزار و ۵۰۲ میلیارد ریال بوده که ۸۲ درصد رشد منفی داشته است.

به گفته وی، در بخش مواد مخدر نیز این سازمان امسال ۱۱ میلیارد ریال تعیین تکلیف کرده که این رقم پارسال معادل ۶۲۶ میلیارد ریال بوده که منفی ۹۸ درصد کاهش داشته ایم.

وی درباره اموال گروه امیر منصور آریا نیز گفت: بیشترین کالای غیرمنقول سازمان اموال تملیکی مربوط به گروه آریاست؛ این رقم معادل ۶ هزار میلیارد ریال بوده که ۶۰ درصد اموال ملکی آن تاکنون تعیین تکلیف شده اما کارخانه صنعتی فولاد ایران هنوز باقیمانده است.

وی افزود: در صورتی که آن نیز تعیین تکلیف شود، بیش از ۸۰ درصد اموال غیرمنقول گروه آریا مشخص و تعیین تکلیف خواهد شد.

به گفته وی، در بخش اموال منقول کالاهای سریع الفساد، نوع یک و دو وجود دارد که پوشاک، وسایل ارتباطی، طلا و جواهر، کیف و کفش، لوازم برقی و انواع ظروف بیشترین فروش را داشته اند.

دلیری همچنین از راه اندازی سامانه مانیتورینگ، سامانه پلمپ، اطفای هوشمند حریق و سامانه فروشگاهی الکترونیکی خبر داد و گفت: مزایده الکترونیکی اموال منقول از سال ۱۳۹۲ و اموار غیرمنقول از امسال آغاز شده است؛ البته سامانه فروشگاهی این سازمان به نام «ایران موال» در دهه فجر راه اندازی می شود که کالا با عکس مورد نظر در این سایت قابل مشاهده خواهد بود.

وی همچنین از انعقاد تفاهمنامه با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خبر داد و گفت: با انعقاد این تفاهمنامه بسیاری از موازی کاری ها از بین رفته و انجام امور تسهیل شده است؛ ضمن اینکه سامانه تبادل اطلاعات میان سازمان ملی استاندارد، تعزیرات حکومتی، مرکز مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سازمان اموال تملیکی ایجاد شده که شفافیت اطلاعات را افزایش می دهد.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها