تجارب دنيا نشان داده، قراردادهای آتی به عنوان يکی از ابزارهای مشتقه استاندارد عمدتا در دهه های اخير مورد توجه بازارهای مالی و کالايی دنيا قرار گرفته، این در شرایطی است که معاملات آتی سکه دربورس کالای ایران نیز در طول عمر بیش از ۷ ساله خود به دليل شرايط مناسب با استقبال زيادی مواجه شده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان مطلب فوق به «پایگاه خبری بورس کالای ایران» گفت: تقویت بورس‌های کالایی و قراردادهای آتی علاوه بر اینکه باعث شفافیت قیمتی می شود، در رونق بخش اقتصادی کشور نیز نقش بسزایی ایفا می کند، ضمن آنکه بازار آتی فرصت پوشش ريسک را برای بازيگران بازار نقدی فراهم کرده و در نتيجه، ريسک بازار را کاهش می دهد که این امر به ثبات بيشتر بازار می انجامد.

محمد کشتی آرای افزود: معاملات آتی اگر آگاهانه و با مدیریت توسط افراد مطلع در این بازار انجام شوند، فرصت های زيادی را برای کسب سود ايجاد می‌کند.

وی روند نزولی بهای نفت در کنار تغییرات پی در پی دلار در بازارهای جهانی را عامل اصلی کاهش بهای اونس طلا عنوان کرد و اظهار داشت: این روزها روند قیمتی اونس جهانی به پایین ترین سطح خود در پنج سال و نیم گذشته رسیده است و به نظر می رسد قیمت طلا و سکه تا اواسط هفته جاری تغییر چندانی نداشته باشد و بازار نوسان زیادی را تجربه نخواهد کرد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: نباید به راحتی از تغییرات قیمت نفت در بازارهای جهانی گذر کرد، زیرا تغییرات قیمت نفت بر شاخص‌های بورس و قیمت طلا تاثیرگذار است.

کشتی آرای همچنین با بیان اینکه بازار طلا و سکه در مقایسه با هفته های گذشته از رکود خارج شده است، افزود: بازار سکه و طلا در مقایسه با ماه گذشته از وضعیت بهتری برخوردار است و می توان گفت قیمت ها تقریبا به ثبات رسیده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها