-
«کالاخبر» گزارش می دهد؛
تجربه کشور فرانسه در حوزه نظام انبارداری و قبض انبار
«کالاخبر» در گزارش هایی سریالی برگرفته از گزارش اخیر مرکز پژوهش های مجلس در خصوص آسیب شناسی نظام انبارداری در ایران، خلاصه ای از تجربیات کشورهای موفق در حوزه نظام انبارداری را مرور می کند.
-
فعالان بازار، گوشبهزنگ اعلام نتیجه نهایی انتخابات آمریکا هستند؛
دود انتخابات در چشم نفت، امیدواری فولاد و مس
این روزها بازارهای جهانی منتظر اعلام نتیجه رسمی و نهایی انتخابات ریاست جمهوری امریکا هستند و اوجگیری کرونا بسیاری از کشورها را مجبور به تعطیلی فعالیتهای اقتصادی و بستن مرزها به روی پروازهای خارجی کرده است؛ در این میان بازارهای کالایی هم نوسانهای زیادی را تجربه میکنند و نگاه سرمایه گذاران به اعلان نتیجه نهایی انتخابات است.
-
«کالاخبر» گزارش می دهد؛
تجربه بورس فلزات لندن در حوزه نظام انبارداری و قبض انبار
«کالاخبر» در گزارش هایی سریالی برگرفته از گزارش اخیر مرکز پژوهش های مجلس در خصوص آسیب شناسی نظام انبارداری در ایران، خلاصه ای از تجربیات کشورهای موفق در حوزه نظام انبارداری را مرور می کند.
-
در بورس فلزات لندن اتفاق افتاد؛
افزایش ۳۰ دلاری قیمت فلز سرخ
روز دوشنبه ۲۴ شهریور ماه سال ۱۳۹۹، قیمت مس در LME نسبت به روز معاملاتی پیشین ۳۰ دلار افزایش داشته و به ۶ هزار و ۷۸۸ دلار رسیده است.
-
در بورس فلزات لندن رقم خورد؛
رشد ۵.۵ دلاری قیمت آلومینیوم
روز دوشنبه ۲۴ شهریور ماه، قیمت آلومینیوم در LME نسبت به معاملات روز قبل، یعنی جمعه ۲۱ شهریور ماه، ۵.۵ دلار رشد داشت.
-
کاهش تقاضای فلزات اساسی تحت تاثیر شیوع موج دوم کرونا
جدیدترین قیمت فلزات اساسی نشان میدهد که تاثیر شیوع موج دوم کرونا در یک ماه گذشته بر تقاضای فلزات اساسی تاثیر گذاشته و آنها را تا حدودی کاهشی کرده است.
-
در بورس فلزات لندن ثبت شد؛
کاهش ۴۵ دلاری قیمت مس
روز سهشنبه چهارم شهریور ماه سال ۱۳۹۹، قیمت مس در LME نسبت به روز معاملاتی پیشین ۴۵ دلار کاهش داشته و به ۶ هزار و ۸۴۵ دلار رسیده است.
-
در بورس فلزات لندن به ثبت رسید؛
رشد ۱۰.۵ دلاری قیمت آلومینیوم
روز سهشنبه چهارم شهریور ماه، قیمت آلومینیوم در LME نسبت به معاملات روز قبل، یعنی دوشنبه سوم شهریور ماه، ۱۰.۵ دلار رشد داشت.
-
مرکز مطالعاتی «بروکینگز» بررسی کرد؛
مزیت بورس های کالایی در کشف قیمت و حمایت از تولید
بورسهای کالایی را میتوان مدرنترین روش مبادله کالاهای مصرفی و صنعتی در دنیا دانست. اما سؤال اصلی این است که چرا استقبال از بورسهای کالایی طی سالهای اخیر ، گسترش زیادی یافته است و مزیت اصلی و مهم فعالیت در این بازارها چیست؟
-
شانس خوب مس تحت تاثیر کمبود موجودی در دوران رکود
مدیرعامل شرکت معدنی Freeport MCMoran می گوید عرضه کم مس در بورس های کالایی که ناشی از موجودی کم آن می باشد یک شانس خوب برای این محصول آن هم در دوران رکود محسوب می شود.
-
نسبت به هفته گذشته؛
قیمت آلومینیوم ۷۱.۵ دلار افزایش یافت
روز دوشنبه ۲۳ تیر ماه، قیمت آلومینیوم در LME نسبت به معاملات هفته قبل، یعنی دوشنبه ۱۶ تیر ماه، ۷۱.۵ دلار افزایش داشت.
-
برنامه بورس لندن برای شفاف سازی موجودی فلزات در انبارهای جهانی
بورس فلزات لندن اعلام کرد که برای نخستین بار تلاش خود را برای شفافیت بیشتر بر روی دسترسی و موجودی فلزات در شبکه ذخیره سازی جهانی آغاز کرده است که این امر می تواند در حکم قرارداد معاملاتی در بورس های کالایی بعد از ضمانت شدن، دادوستد شود.
-
متال اکسپرت اعلام کرد؛
رکود بازار بیلت در ترکیه
قیمت بیلت در بازار داخلی، صادرات و واردات ترکیه به روند نزولی ادامه داده است چرا که بازار قراضه افت داشت. تداوم رکود تقاضای فولاد در ترکیه نیز بر فروش بیلت آن اثر منفی داشت.
-
«فایننشال تایمز» در گزارشی بررسی کرد؛
بورس های کالا راه نجات بخش کشاورزی دنیا
«فایننشال تایمز» وضعیت کنونی بازارهای محصولات کشاورزی جهان را به وضعیت نظام بانکی در سال ۲۰۰۸ میلادی یعنی چند ماه قبل از فروپاشی مالی دنیا تشبیه کرده و در این میان راه نجات بخش کشاورزی دنیا را بهره گیری از تکنولوژی های روز و پلتفرمهای دیجیتال در مبادلات کالاهای کشاورزی در بورس های کالا عنوان کرده است.
-
معرفی بورس های کالایی و مشتقه آسیا (۳)؛
از بورس کالای دالیان چه می دانید؟
بورس دالیان در سال ۱۹۹۴ رسما فعالیت خود را با راه اندازی قرارداد آتی ذرت آغاز کرد و پس از آن قرارداد آتی سویا، روغن و کنجاله سویا را راه اندازی کرد.
-
معرفی بورس های کالایی و مشتقه آسیا(۲)؛
در بورس آتی شانگهای چه محصولاتی معامله می شود؟
راه اندازی بورس های کالایی یکی از برنامه های راهبردی چین در توسعه اقتصادی این کشور محسوب می شود. چین از راه اندازی بورس های کالایی خود دو هدف اصلی را دنبال می کند؛ تنظیم بازار و مدیریت ریسک و ایجاد مرجعیت قیمتی برای فعالان بازار در سایر نقاط دنیا در رقابت با بورس های بزرگی همچون بورس فلزات لندن و بورس شیکاگو آمریکا.
-
معرفی بورس هاس اروپا(۶)؛
با بورس Euronext آشنا شوید
شاید تصور این که آنچه هم اکنون می خوانید درباره بورسی با قدمت ۴ قرن است، اندکی اعجاب آور باشد؛ اما واقعیت همین است. اما بورس یورونکست با ادغام بورس سهام آمستردام، بورس بروکسل و بورس پاریس در سال ۲۰۰۰ پا به عرصه بازارهای بین المللی نهاد. بورسی که دارای بازه متنوعی از مشتریان و معامله گران داخلی و خارجی علاقمند به معاملات دارایی های متنوع از سهام و شاخص تا معاملات محصولات کشاورزی را در بر می گیرد.
-
معرفی بورس های کالایی اروپا(۵)؛
با بورس Eurex آشنا شوید
یورکس یکی از بزرگترین بورس های قراردادهای مشتقه در جهان و اولین بورس بزرگ مشتقه در اروپاست که در سال ۱۹۹۸ با مشارکت دویچ بورس (Deutsche Borse) و بورسSix Swiss در فرانکفورت آلمان تشکیل شد.
-
معرفی بورس های کالایی اروپا(۴)؛
با بورس انرژی اروپا EEX آشنا شوید
بورس انرژی اروپا (EEX)، یکی از بورس های پیشرو اروپایی در حوزه قراردادهای مشتقه است.
-
معرفی بورس های کالایی اروپا (۳)؛
با بورس استانبول آشنا شوید
بورس استانبول یکی از بورس های بزرگ جنوب شرق اروپاست که در سال ۲۰۱۳ و با ادغام بورس سهام استانبول، بورس طلای استانبول و بورس TurkDex که بورس قراردادهای مشتقه واقع در ازمیر ترکیه بود تشکیل گردید و تحت نام Borsa Istanbul به عنوان شرکتی با ساختار سهامی عام فعالان خود را با پذیرش و معامله انواع محصولات و دارایی های مالی و قراردادهای مشتقه آغاز نمود.
-
معرفی بورس های کالایی اروپا (۲)؛
با بورس مسکو آشنا شوید
بورس مسکو (MOEX) در ۱۹ دسامبر ۲۰۱۱ با ادغام بورس معاملات ارزی بین بانکی (MICEX) و بورس RTS روسیه که خود در ابتدای دهه ۹۰ میلادی راه اندازی شده بودند، تشکیل و فعالیت های معاملاتی خود را تحت نام Moscow Exchange Group ادامه داد.
-
معرفی بورس های کالایی اروپا (۱)؛
با بورس ETS قزاقستان آشنا شوید
بورس کالای قزاقستان تحت عنوان سامانه معاملاتی اوراسیا Eurasian Trade System ، در سال ۲۰۰۸ با مشارکت مرکز مالی منطقه ایی آلماتی و بورس سهام مسکو که در آن زمان بورس RTS نام داشت تشکیل شد. این بورس در دو حوزه قراردادهای نقدی با تحویل فیزیکی و قراردادهای آتی فعالیت می نماید.
-
گزارش کالاخبر از عملکرد بورس های مشتقه جهان در سال ٢٠١٩؛
آسیا و اوقیانوسیه بر بام بورس های کالایی دنیا
طبق آخرین گزارش انجمن صنعت آتی (FIA)، بورس های مشتقه در سراسر جهان سال ۲۰۱۹ را با ۱۴ درصد رشد نسبت به سال ۲۰۱۸ به پایان رساندند. طبق این گزارش که حاصل جمع آوری داده های آماری ۸۰ بورس مشتقه است طی سال ۲۰۱۹ قریب به ۳۴.۴ میلیارد قرارداد مشتقه در حوزه دارایی های مالی و کالا در بورس ها معامله شده است.
-
در پی تشدید نگرانی از ویروس کرونا؛
بورسهای آمریکایی قرمز پوش شدند
اخبار حاکی از گسترش ویروس کرونا در چین و تایید ابتلای چند نفر در آمریکا، بورسهای آمریکایی را در معاملات شب گذشته قرمزپوش کرد.
-
کارشناسان بین المللی بررسی کردند؛
تأثیر استیضاح ترامپ بر معاملات بورسهای کالایی
یکی از خبرهای مهم رسانهای جهان طی روزهای اخیر، خبر استیضاح رئیسجمهوری آمریکا بوده که هرچند، دونالد ترامپ میکوشد آن را بیاهمیت جلوه دهد اما بازتاب رسانهای گستردهای داشته و دامنه تأثیر آن حتی به بازارهای مختلف هم رسیده است.
-
کالاخبر گزارش می دهد؛
بورس کالا، سکانس جدید تجارت فرانسه و آلمان
بورس کالای یورونکست بزرگترین بازار کالای فرانسه است که تجارت کالاهای کشاورزی از قبیل گندم و انواع حبوبات و لبنیات را بر عهده دارد؛ براساس اعلام وبسایت رسمی «یورونکست» قرار است با آماده شدن زیرساخت های معاملاتی در سال ۲۰۲۰ میلادی تجارت فرانسه با آلمان از طریق یورونکست آغاز شود.
-
در سال ۲۰۱۹ با معامله ۳۷۵ میلیون تن محصول ثبت شد؛
رکوردشکنی تاریخی تجارت جهانی غلات در بورس های کالا
تجارت جهانی غلات به عنوان یکی از بخشهای مهم و اصلی بورسهای کالایی جهان در سال ۲۰۱۹-۲۰۲۰ میلادی رکورد تازهای را ثبت کرده که در تاریخ این بازار بیسابقه است.
-
با برگزاری کارگاههای آموزشی انجام میشود؛
آشنایی دانشجویان با بورس چند کالایی هند
یکی از راهکارهای توسعه بورس های کالایی در جهان امروز، سرمایهگذاری برای فرهنگسازی و برنامهریزی جهت آموزش مفاهیم پایهای و روشهای معاملاتی به دانشآموزان و دانشجویان است. این اقدامات با هدف تربیت نسل جدید سرمایهگذاران، معاملهگران و کارشناسان بازارهای کالا انجام میشود.
-
با اصلاح قراردادهای مشتقه کالایی صورت می گیرد؛
نفوذ بورس کالای هند در بازارهای منطقه ای و بین المللی
نهاد ناظر بازارهای هند از بورسهای این کشور خواست تا پیش از هرگونه اصلاح و تعدیل در قوانین و مقررات، موافقت این نهاد را کسب کنند.
-
شتاب اروپا در ادغام بورسها برای رقابت با بازار سرمایه جهانی
کشورهای عضو اتحادیه اروپا که این روزها با مشکلات مختلفی از جمله سیاستهای ناهمگون در درون اتحادیه بویژه پس از طرح مساله برگزیت و پیامدهای آن دستوپنجه نرم میکنند، تلاشهای خود را برای ادغام بازارهای بورس خود با هدف رقابت با غولهای بزرگ بازار سرمایه در جهان شتاب بخشیدهاند.