به گزارش کالاخبر، مجتبی پیام عسگری مدیرعامل انبار زعفران وحدت جام که این انبار در تربت جام واقع است، گفت: باید به کشاورزان و زعفران کاران آموزش داد که ارائه محصول به انبارهای بورس کالا مزیت های فراوانی داشته و برای محصول ایجاد ارزش افزوده می کند.
وی ادامه داد: سپردن زعفران به انبارهای بورسی، باعث افزایش قدرت نقدشوندگی کشاورزان می شود به طوری که کشاورزان ۳ روز بعد از سپردن زعفران تولیدی خود در انبارهای بورسی، می توانند آن را به فروش برسانند و یک روز بعد، وجه خود را دریافت کنند؛ لذا انبارهای بورسی مامن امنی برای کشاورز بوده و به واسطه این رویه، نگرانی بابت از بین رفتن پول و سرمایه کشاورز وجود ندارد.
این فعال قدیمی بازار زعفران تصریح کرد: از سوی دیگر محصول زعفران در انبارهای بورسی در شرایط کاملا استانداردی نگهداری می شود به طوری که کیفیت محصول حفظ شده و مانند روز اول باقی می ماند؛ ولی با نگهداری این محصول در خانه، زعفران در معرض نور قرار گرفته و دچار افت کیفیت می شود.
پیام عسگری اضافه کرد: همچنین کشاورزان با تحویل محصول تولیدی خود به انبارهای بورسی می توانند با خیالی آسوده محصول خود را در انبار نگهداری کنند و دیگر نگران سرقت محصول ارزشمند خود نباشند؛ بنابراین به کشاورزان توصیه می شود تا زعفران تولیدی خود را به انبارهای بورسی تحویل دهند تا از مزایای این انبارها بهره مند شوند.
گفتنی است بورس کالای ایران با صدور اطلاعیه ای از گشایش انبارهای رشته ای بریده ممتاز (نگین) از روز اول آبان ماه جهت انجام معاملات گواهی سپرده کالایی با سررسید ۱۴۰۴ خبر داده است.
ارسال نظر