طلا

قیمت طلا در بازارهای جهانی پس از افت نسبی در آغاز مبادلات امروز چهارشنبه بار دیگر با افزایش روبرو شده است.

به گزارش«پایگاه خبری بورس کالای ایران»، قیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه در ابتدا تحت تاثیر افزایش ارزش دلار آمریکا با کاهش نسبی روبرو شد ولی در ادامه با افزایش همراه شده و نزدیک به بالاترین سطح در ۳ ماه اخیر تثبیت شده است.

بر اساس این گزارش قیمت هر اونس طلا که در آغاز مبادلات امروز با ۰.۲ درصد کاهش به ۱۲۳۱ دلار رسیده بود، بار دیگر افزایش یافت و به ۱۲۳۳ دلار رسیده است.

قیمت طلا در روزهای اخیر تحت تاثیر نوسانات ارزش دلار و نگرانی های مربوط به سیاست های دولت ترامپ قرار داشته است.

شاخص ارزش دلار نیز در برابر سبدی از ارزهای معتبر بین المللی با افزایش ۰.۲ درصدی روبرو شده و به ۱۰۰.۵۱ واحد رسیده است.

در حالی که نگرانی های مربوط به سیاست های جنجالی ترامپ به خصوص ممنوعیت ورود مسلمانان ۷ کشور به آمریکا موجب افزایش تقاضای مکان امن سرمایه گذاری برای طلا شده ولی از سوی دیگر تشدید نگرانی ها نسبت به اوضاع سیاسی اروپا، موجب کاهش ارزش یورو در برابر دلار شده است.

تازه ترین آمارهای اقتصادی نشان می دهد که تولیدات صنعتی در آلمان طی ماه دسامبر به پایین ترین سطح در ۸ سال اخیر رسیده است.

کسری تجاری آمریکا نیز در ماه دسامبر با کاهش روبرو شده که علت اصلی آن افزایش چشمگیر صادرات این کشور بوده است. البته در این مدت رشد تقاضای داخلی موجب افزایش واردات نیز شده است.

جانت یلن رئیس فدرال رزرو آمریکا سه شنبه آینده در نشست کمیته بانکی سنای آمریکا حاضر خواهد شد و گزارشی را از عملکرد سیاست های پولی بانک مرکزی این کشور ارائه خواهد داد.

میزان ذخایر ارزی خارجی چین نیز در ماه ژانویه برای نخستین بار در ۶ سال اخیر  به کمتر از ۳ تریلیون دلار رسیده است. میزان ذخایر طلای چین نیز در ماه ژانویه برای سومین ماه متوالی تغییری نکرده و به ۵۹.۲۴ میلیون اونس رسیده است.

میزان ذخایر طلای صندوق اس پی دی آر نیز با ۱.۰۱ درصد افزایش به بیش از ۸۲۶ تن رسیده است.

به نظر می رسد انتشار آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین در روزهای آینده و نوسانات ارزش دلار تاثیر زیادی بر قیمت طلا خواهد داشت.وضعیت تقاضای فیزیکی در بازارهای آسیایی و نوظهور نیز عامل مهمی برای نوسانات قیمت طلا خواهد بود.

منبع: رویترز

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها