به گزارش کالاخبر ، متنوع سازی ابزارهای سرمایه گذاری از جمله اقدامهایی است که بورس کالا در سال های اخیر پیگیری آن بوده و در تازه ترین اقدام هم به سراغ تعریف گواهی سپرده شمش طلا رفته است.
ابزارهایی که به باور کارشناسان پیش بینی می شود به واسطه شاخص هایی نظیر شفافیت، اعتمادسازی، نبود حباب قیمت در مقایسه با معاملات سکه، قابلیت نقدشوندگی بالا، قابلیت تغییر سرمایه خرید به میزان سرمایه خریدار، ریسک پایین و امنیت بالا، نقدینگی سرگردان را جذب کند.
ابوذر شکری، مدیرعامل گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران در گفت و گو با کالاخبر با بیان اینکه با عرضه در بستر بورس کالا، معاملات رقابتی و شفاف میشود، گفت: این شرکت از عرضه های صورت گرفته و تقاضای شکل گرفته برای شمش طلا در بازار فیزیکی بورس رضایت داشته و تاکنون حدود ۷۰ درصد از عرضه های انجام شده با تقاضا و معامله همراه بوده است.
وی افزود: معاملات در بورس از جمله به روزترین و پیشرفته ترین سیستم های معاملاتی مکانیزه در دنیاست و با توجه به تاییدیه اصالت کالاهای عرضه شده در بورس و وجود اتاق معاملات پایاپای بورس، خریدار و فروشنده هر دو با اطمینان کافی اقدام به معامله در این بستر شفاف می کنند.
شکری درباره برنامه های زرشوران برای سال جاری نیز عنوان کرد: مطابق برنامه ریزی ها در سال جاری و به زودی قرار است از روش های متنوع و جدید همانند روش های اعتباری، گواهی سپرده شمش طلا و قرارداد آتی استفاده کنیم.
به گفته مدیرعامل گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران، این شیوه ها باعث تسهیل در فروش و خرید متقاضیان می شود و علاوه بر سهولت تامین نقدینگی برای شرکت، گزینه ای جذاب را در مقابل سرمایه گذاران قرارمی دهد.
او در خصوص معاملات گواهی سپرده شمش طلا گفت: قرار است هر گواهی سپرده شمش طلا در بورس کالا معادل ۱۰۰ سوت باشد و به این ترتیب، سرمایه گذاران خُرد می توانند سرمایه های خود را به واحدهای کوچک شمش تبدیل کنند. از آنجا که این سرمایه ها در بستر بورس کالای ایران و در فضای مطمئن و شفاف صورت می گیرد، پیش بینی می شود مردم از این شیوه استقبال خوبی به عمل آورند.
وی در ادامه گفت: با توجه به شاخص هایی همانند شفافیت، اعتمادسازی، نبود حباب قیمت در مقایسه با معاملات سکه، قابلیت نقد شوندگی بالا، قابلیت خرید به میزان سرمایه خریدار، ریسک پایین و امنیت بالا، امیدواریم با راه اندازی این ابزارها، نقدینگی سرگردان را به سمت معاملاتی شفاف جذب کنیم.
شکری در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: طلای زرشوران به منظور رونق دهی بیشتر به بازار و کمک به رفع هر چه بیشتر موانع از سر راه تولید، اقدام به فروش اعتباری شمش های خود در بستر بورس کالا کرد؛ بدین صورت که خریدار می تواند بخشی از مبلغ خرید خود را پس از ارائه تضامین معتبر بانکی با فاصله ای کوتاه پرداخت کند.
مدیرعامل گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران در پایان اظهار کرد: گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران با عنایت به ضرورت کمک به توسعه و آبادانی هرچه بیشتر منطقه و ایجاد اشتغال پایدار در نظر دارد با کمک به تکمیل زنجیره تولید و عرضه طلا زمینه را برای تحقق این مهم فراهم آورد. در این راستا، مطابق مصوبه هیات مدیره، این مجموعه در جهت کمک به صنایع پایین دست، اقدام به فروش اعتباری بخشی از بهای شمش های تولیدی خود پس از اخذ تضامین معتبر بانکی می کند.
یادآوری می شود، در سال ۱۴۰۰ در مجموع نزدیک به ۲.۵ تن شمش طلا در بازار فیزیکی و تالار محصول های صنعتی و معدنی بورس کالا عرضه و ۴۵۴ کیلوگرم آن به ارزش ۶۵۳ میلیارد تومان معامله شد. از این میزان، معامله ۴۲۱ کیلوگرم سهم زرشوران به ارزش ۶۰۵ میلیارد تومان بود.
ارسال نظر