• ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
  • کد خبر: 50370
نفت

قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی تحت تاثیر کاهش عرضه تولیدکنندگان بزرگ و خوش بینی به احیای تقاضا در نیمه دوم سال میلادی جاری، نزدیک مرز ۷۰ دلار در هر بشکه ایستاد.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۴۱ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش، در ۶۹ دلار و ۲۲ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۱ سنت کاهش، در ۶۵ دلار و ۶۱ سنت در هر بشکه بسته شد.

نفت برنت و نفت آمریکا که روز دوشنبه به بالاترین قیمت در ۱۳ ماه اخیر صعود کردند، پس از ثبت رشد هفتگی به مدت ۷ هفته متوالی، هفته گذشته را تقریبا بدون تغییر به پایان بردند.

جیم ریتربوش، رییس شرکت ریتربوش و همکاران در گالنای ایلینویز اظهار کرد: تقاضا برای دارایی های پرریسک مانند نفت تحت تاثیر بسته کمک اقتصادی کاخ سفید و اخبار روزانه مثبتی که درباره واکسن های کووید ۱۹ منتشر می شود، تقویت شده است.

اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه خود احیای قویتر تقاضا برای نفت در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ را پیش بینی کرد. اوپک و متحدانش شامل روسیه در نشست اخیرشان با عدم تغییر محدودیت عرضه در آوریل موافقت کردند.

منابع پالایشگاهی به رویترز گفتند: عربستان سعودی فروش نفت برای بارگیری در آوریل را برای دستکم چهار پالایشگر شمال آسیا به میزان حداکثر ۱۵ درصد کاهش داده است اما نیاز ماهانه پالایشگاههای هندی را به طور کامل تامین می کند.

عربستان سعودی دو هفته پیش اعلام کرد کاهش تولید یکجانبه یک میلیون بشکه در روز را در آوریل برای سومین ماه متوالی ادامه می دهد.

شرکت های حفاری آمریکایی هم دست نگه داشته و طبق گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، شمار دکل های حفاری نفت و گاز را برای نخستین بار از نوامبر کاهش دادند.

تحلیلگران شرکت آر بی سی کپیتال اظهار کردند عوامل بنیادین برای بنزین تابستان خوش بینانه ترین وضع را در حدود یک دهه اخیر دارند.

آمریکا که بزرگترین مصرف کننده نفت جهان است، هفته گذشته شاهد کاهش قابل توجه سطح ذخایر بنزین در پی طوفان زمستانی در تگزاس و مختل شدن تولید پالایشگاهی بود.

تحلیلگران جی پی مورگان نوشتند: پایداری قیمت های بالاتر نفت تولیدکنندگان آمریکایی را به افزایش تولید تشویق خواهد کرد که نهایتا روی قیمت ها تاثیر خواهد گذاشت. این بانک انتظار دارد میانگین تولید نفت آمریکا امسال به ۱۱.۳۶ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱۱.۳۲ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۰ افزایش پیدا کند.

بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا هفته گذشته پیش بینی کرد تولید نفت آمریکا در سال ۲۰۲۱ کاهش کمتری خواهد داشت و اکنون انتظار دارد تولید این کشور ۱۶۰ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرده و به ۱۱.۱۵ میلیون بشکه در روز برسد در حالی که پیشتر کاهش تولید امسال را ۲۹۰ هزار بشکه در روز پیش بینی کرده بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها