قراضه

همه‌گیری ویروس کرونا به‌شدت روی صنعت فولادسازی در دنیا اثر گذاشته است. باوجود اینکه واحدهای تولید فولاد در دنیا به‌تدریج فعالیت خود را از سر می‌گیرند، ولی تا رسیدن به سطح تولید قبل از همه‌گیری کرونا راه درازی در پیش است. از طرف دیگر میزان تقاضا هم در دنیا کاهش زیادی یافته زیرا بسیاری از صنایع مصرف‌کننده فولاد عملاً تعطیل هستند یا تقاضایی برای آن‌ها وجود ندارد.

به گزارش کالاخبر، در چنین وضعیتی، «بورس فلزات لندن» خبر از افزایش قیمت فولاد در بازار جهانی می‌دهد. طبق این گزارش از ماه می سال جاری تاکنون، قیمت این فلز ارزشمند در دنیا رشد کرده که دلیل آن را می‌توان در افزایش قیمت مواد اولیه مورداستفاده در تولید فولاد دانست.

دلیل افزایش قیمت مواد اولیه این صنعت، تعطیلی واحدهای تولیدی و محدودیت‌های سفر بوده که باعث شده است تا زنجیره عرضه مواد اولیه موردنیاز صنعت فولادسازی با اختلال روبرو شود.

بورس فلزات لندن در گزارش خود از فعالیت واحدهای فولادسازی در دنیا با حجمی کمتر از حداکثر ظرفیت تولیدی خود خبر داد و نوشت: «افزایش قیمت مواد اولیه، اختلال در عرضه مواد اولیه به واحدهای فولادسازی و درنهایت ناتوانی آن‌ها در فعالیت با حداکثر پتانسیل سبب شد تا قیمت فولاد در بازار جهانی روند افزایشی به خود بگیرد. این روند از ماه می شروع شده است و انتظار می‌رود تا انتهای سال جاری هم ادامه داشته باشد.»

نکته دیگری که در این گزارش به آن اشاره‌شده ، کاهش عرضه فولاد قراضه در دنیاست که در بسیاری از واحدهای فولادسازی از آن به‌عنوان ماده اولیه تولید فولاد استفاده می‌شود. بورس فلزات لندن پیش‌بینی کرده،  درصورتی‌که بازار قراضه آهن در دنیا احیا نشود، روند افزایش قیمت فولاد در سال ۲۰۲۱ هم ادامه پیدا می‌کند و این مساله می‌تواند روی قیمت تمام‌شده محصولاتی که با استفاده از فولاد تولید می‌شوند، هم اثر داشته باشد.

براساس این گزارش، باوجود اینکه انتظار می‌رود قیمت فولاد در ماه‌های آتی روند افزایشی داشته باشد، ولی سرعت این افزایش پایین خواهد بود و انتظار نمی‌رود نرخ افزایش قیمت در نیمه دوم سال جاری بیش از ۵ درصد باشد و در سال ۲۰۲۱ هم حداکثر افزایش قیمت فولاد در بازار برابر با ۶.۴ درصد پیش‌بینی شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها