سنگ آهن

بر اساس برنامه چهارساله وزارت صمت از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ و نقشه راه بخش معدن و صنایع معدنی کشور، میزان استخراج سنگ آهن در سال جاری، رشد بیش از ۱۷ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است به نحوی که طبق چشم‌انداز، به رقم ۱۰۱ میلیون تن خواهد رسید.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از ایرنا، جداول آماری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از ۱۰ مجموعه معدنی در دوره ۹ ماهه امسال (منتهی به آذر) گویای استخراج ۴۹ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۹۵ تن سنگ آهن است که ۱۹.۶ درصد آن مربوط به مجتمع چادرملو (یزد) است.

برابر سند نقشه راه معدن و صنایع معدنی کشور میزان استخراج سنگ آهن در سال های ۹۶ و ۹۷ به ترتیب ۸۵ و ۸۶ میلیون تن ثبت شده بود.

عملکرد واحدهای استخراج کننده سنگ آهن در ۹ ماهه امسال (منتهی به آذر) سنگ آهن جلال آباد، چادرملو، سیرجان ۲، سنگ آهن مرکزی، میشدوان، گسترش صنایع و معادن ماهان، معدنی و صنعتی گل‌گهر، گهر زمین، سنگان و مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی (چاه گز) نشان‌دهنده ۲۴ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۹۳۸ تن سنگ آهن تولیدی است که از این رقم ۴۸.۵ درصد متعلق به شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر است.

پیش‌بینی شده در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب ۱۰۵ و ۱۰۷ میلیون تن سنگ آهن استخراج شود، اما این امکان وجود دارد به دلیل شرایط اقتصادی و نیز غیرطبیعی (شیوع کرونا) اهداف با درصد کمی اختلاف، محقق شود.  

پیش از این بر اساس آمار منتشر شده، پیش‌بینی شده بود که تولید سنگ آهن، امسال به رقم ۹۴ میلیون تن برسد، اما سند نقشه راه معدن و صنایع معدنی رقم بالغ بر هفت میلیون تن بیش از میزان ثبت شده قبلی را نشان می‌دهد. 

سال ۹۷ با ظرفیت ۸۶ میلیون تن، بیش از ۸۶ میلیون تن سنگ آهن تولید شد که نسبت به سال ۹۶ رشد یک درصدی داشت.

بر اساس این گزارش، آمار عملکرد واحدهای معدنی مورد بررسی برپایه داده‌های سازمان ایمیدرو نشان می‌دهد در دوره ۹ ماهه امسال، ۲۷ میلیون و ۳۹۳ هزار و ۵۴ تن سنگ آهن به مبادی مصرف ارسال شد که در بین واحدهای مورد ارزیابی، مجموعه چادرملو با ارسال ۱۰ میلیون و ۲۵ هزار و ۱۵۵ تن، سهم ۳۶.۵ درصدی را در این زمینه به خود اختصاص داد.

همچنین گل‌گهر نیز در این ارتباط سهم ۳۶ درصدی داشت که ۹ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۶۴ تن را به مبادی مصرف ارسال کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها