به گزارش«پايگاه خبری بورس كالای ايران»، حسن رضایی پور، مدیرعامل کارگزاری اقتصاد بیدار با بیان این مطلب گفت: با افزایش حجم عرضه جو در بورس كالا، تقاضاي خريداران نيز رو به رشد خواهد رفت و شاهد رونق معاملات تالار محصولات کشاورزی خواهيم بود.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر عرضه و تقاضا نسبت درستی با هم ندارند، اما با توجه به اینکه طبق قانون بایدعرضه جو و ذرت در بورس کالای ایران انجام شود و با وجود افزایش عرضه ها به دلیل قرار داشتن در فصل برداشت، طرفین عرضه و تقاضا باید برروی قیمت به توافق برسند چراكه بورس كالا محل كشف واقعي محصولات است.
مدیرعامل کارگزاری اقتصاد بیدار افزود: در حال حاضر دامداران می توانند جو را با قیمت عمده از بورس کالای ایران خریداری کنند كه اين امر مي تواند انگيزه اي مناسب براي تقويت تقاضا در بورس باشد.
وی خاطر نشان کرد: از اواخر فروردین امسال شاهد کاهش نرخ قیمت غلات در بازارهای جهانی و به تبع از آن در بازار داخلی بودیم و به این ترتیب نرخ جو در بنادر هم از ۷۱۰ تا ۶۵۰ تومان کاهش یافته است.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر قیمت گذاری جو و ذرت توسط عرضه کننده انجام می شود و عرضه کننده ها اعتقاد دارند که رقم عرضه آنها در بورس کالای ایران قیمت منطقی و درستی است.
به گفته رضایی پور، با توجه به اینکه جو به صورت داخلی برداشت می شود و در مناطق مصرف هم قرار گرفته اند، اختلاف کرایه حمل بندرامام تا مکان های مصرف به قیمت اضافه می شود و همواره با این استدلال قیمت گذاری انجام شده است.
وی همچنین گفت: در حال حاضر جو وارداتی در بنادرامام و انزلی با اختلاف قیمت ها روبه رو هستند، با این حال جو وارداتی با نرخ ۷۶۰ تومان پیشنهاد می شود.
ارسال نظر