به گزارش اختصاصی «کالاخبر» انجمن مشارکتکنندگان بازار کالای هند (CPAI) متشکل از بورسهای کالا و فعالان و معاملهگران کالایی هند، هفتمین همایش بینالمللی خود را تحت عنوان "برپایی بازار کالای هند با هدف اشتغالزایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار" در روز ۱۳ جولای ۲۰۱۹ (۲۲ تیر ۹۸) برگزار کرد. به گفته مسئولان هندی، این همایش، مسیر همراستا شدن رشد بازار کالا با اهداف توسعه پایدار را آشکار میکند.
در این همایش، نقشه راه رشد آتی بازارهای کالا برای دستیابی به هدف افزایش ۱۰۰ درصدی درآمد کشاورزان هندی تا سال ۲۰۲۴ که مورد تاکید نخستوزیر این کشور قرار دارد، ترسیم شد که مشارکت بیشتر کشاورزان در بورس های کالا که به کشف قیمت و مدیریت ریسک بهتر منجر می شود مورد تاکید قرار گرفت. در این همایش همچنین موضوع نهادینهسازی بازارهای کالا از طریق همکاری همه مشارکتکنندگان شامل بانکها و موسسات مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت. تاکید بر ارتباط میان بازارهای آتی و نقدی نیز از دیگر مباحث این همایش بینالمللی بود.
در این همایش مقامهایی از وزارت دارایی، هیئت بورس و اوراق بهادار هند، بورس ملی هند، بورس بمبئی و تحلیلگران بازار کالا حضور داشتند. بر اساس اعلام مسئولان همایش، اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (SDGs) که دستیابی به آنها تا سال ۲۰۳۰ میلادی هدفگذاری شده است، در سپتامبر سال ۲۰۱۵ از سوی ۱۹۳ کشور جهان مورد پذیرش و تایید قرار گرفت. این برنامه به دنبال پایان دادن به فقر، حفاظت از کره زمین و تضمین آسایش و رفاه مردمان سراسر جهان است. سه مورد از اهداف SDGs (یعنی امنیت غذا و انرژی، افزودن ارزش کالاها و بهبود مدیریت منابع طبیعی از طریق افزایش بهرهوری منابع و استفاده از انرژیهای نوشونده) از جمله چالشهای پیشروی کشورهای در حال توسعه وابسته به کالاها به شمار میروند. عملکرد اقتصادی هند نیز ارتباط نزدیکی با پیشرفتهای بخش کالایی دارد. در واقع، ارتباط بین فعالیت بازارهای کالا، رشد اقتصادی و توسعه هند، بسیار قوی و در عین حال پیچیده است.
«ناریندر وادهوا» رئیس CPAI و موسس و مدیرعامل SKI Group درباره این همایش گفت: «همایش امسال، برنامههای گستردهای از جمله گردهم آوردن ذینعان صنعت (بورسها، اعضای انجمن، واسطهها و ناظران بازار) دارد و هدف اصلی آن، بررسی و تشریح این ایده است که چگونه رشد بازارهای کالای ما میتواند در مسیر اشتغالزایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار قرار گیرد. نخستوزیر هند چشماندازی را ترسیم کرده است که نشان میدهد، تا سال ۲۰۲۴ درآمد کشاورزان کشور باید دو برابر شود و این با برنامه اهداف توسعه پایدار سازمان ملل همخوانی دارد. برای تحقق این چشمانداز، لازم بود همه فعالان و ذینفعان بازارهای کالا گردهم آیند و در این باره چاره اندیشی کنند. در این راستا، ما همواره تلاش کردهایم تا معاملهگران، کشاورزان و تولیدکنندگان را آموزش دهیم و آنان را به حضور و مشارکت فعال در بورس های کالا تشویق و ترغیب کنیم. از این طریق است که کشف قیمت و مدیریت ریسک کارآمدتری صورت میگیرد.»
در این همایش چندین نشست تخصصی برگزار شد که هدف آنها، شناسایی فرصتها و چالشهای موجود در بازار کالا و ایجاد ارتباط بین اشتغالزایی و تحقق اهداف توسعه پایدار بود. کارشناسان در نشست تخصصی "نهادینهسازی بازارهای کالا" به بحث و گفتوگو درباره ضرورت حضور همه مشارکتکنندگان از جمله بانکها و موسسات در پلتفرم بورس کالا پرداختند و بر آن تاکید کردند.
منبع: thepolicytimes
ارسال نظر