به گزارش «کالاخبر»، رئیس خانه معدن ایران اظهار کرد: با اجرایی شدن اصلاح روندها در بازار فلزات از سال ۸۲ در قالب شکلگیری بورس فلزات، بخش معدن حرکت خود را بر این مبنا آغاز کرد به طوریکه خانه معدن ایران نیز در همان سال تاسیس شد که می توان گفت، ورود کالاها به بورس فلزات باعث شد تا فعالیتهای معدنی در بخش فولاد شکل جدیدی پیدا کند.
وی افزود: در آن زمان، کشور در حال برنامهریزی و ایجاد ساختار جدید در صنعت فولاد بود. شاید در آن مقطع زمانی هیچ یک از فعالان صنعت و معدن ذهنیتی نداشتند نسبت به اینکه بورس کالا تا چه حد میتواند اثرات مطلوب خود را در این زمینه بگذارد.
بهرامن در خصوص نتایج وجود بورس کالا در بخش معدن و صنایع معدنی تاکید کرد: اجرایی شدن بورس کالا نتایجی مانند شفافسازی و استانداردسازی را برجای میگذارد. علاوه بر این، بورس اجازه میدهد که سرمایههای پاک راحتتر به بخش تولید وارد شوند. علاوه بر این، بورس رانتها را از مسیر صنعت پاک میکند.
وی عنوان کرد: امروزه بورس کالا است که به فعالان معدن و صنعت آمارها و اطلاعات صحیح را میدهد و اگر صنعت فولاد و معدن در بورس حضور نداشت، بهطور حتم آمار و اطلاعات صحیحی برای اثرگذاری بخش معدن و صنعت در اقتصاد کشور نداشتیم.
رئیس خانه معدن ایران در پایان با بیان اینکه علاوه بر فولاد سایر فلزات نیز مانند مس در بورس حضور دارند، بیان کرد: حضور در بورس باعث شفافسازی در تمام بخشهای زنجیره صنعت میشود. شفافسازی به این مفهوم است که عرضه و تقاضا تعیینکننده مسیر جریان نقدینگی و پول است.
منبع: اخبار فلزات
ارسال نظر