ev-in-field.jpg

زمان آن رسیده تا سرمایه‌گذاران نفتی، خودروهای الکتریکی را جدی بگیرند.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران» ، در دو سال آینده، شرکت‌های تسلا و چوی در نظر دارند تا فروش خودروهای الکتریکی خود را با محدوده بیش از ۲۰۰ مایل با قیمت ۳۰ هزار دلار به فروش برسانند. فورد، فولکس‌واگن، نیسان و بی‌ام‌و در حال سرمایه‌گذاری میلیاردی هستند و تقریبا همه خودروسازان بزرگ به همراه گوگل و اپل در حال کار روی نسل جدید خودروهای برقی هستند.

این موضوع یک مشکل بزرگ برای بازارهای نفتی خواهد بود. اوپک هنوز هم مدعی است که خودروهای الکتریکی تنها یک درصد از فروش جهانی خودرو را در سال ۲۰۴۰ تشکیل خواهد داد. پیش‌بینی اکسون موبیل نیز به طور مشابهی نسبت به خودروهای الکتریکی بی‌اعتناست.

سقوط قیمت نفت که از سال ۲۰۱۴ آغاز شد باعث شده تا مقدار زیادی نفت ناخواسته در مخازن نفتی سراسر دنیا باقی بماند و این در حالی است که روزانه در حدود ۲ میلیون بشکه نفت خام بیش از تقاضای جهانی تولید می‌شود. علی‌رغم گسترش شدید میادین نفتی در شمال آمریکا هیچکس چنین چیزی را پیش‌بینی نمی‌کد. پرسشی که وجود دارد این است که خودروهای الکتریکی چه زمانی می‌توانند باعث عرضه مازاد  ۲ میلیون بشکه‌ای شوند؟

در میان موج قیمت‌های پایین بنزین، فروش خودروهای الکتریکی در سراسر جهان ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است. اگر این سطح از رشد ادامه پیدا کند، تا سال ۲۰۲۳، فروش خودروهای الکتریکی و به واسطه‌ آن کاهش تقاضای نفت موجب عرضه مازاد ۲ میلیون بشکه‌ای نفت خام خواهد شد. این یک بحران خواهد بود. پیش‌بینی زمان فرا رسیدن تکنولوژی جدید سخت است ولی قبل از آنکه نادیده‌گرفتن آن غیرممکن شود، اتفاق خواهد افتاد.

منبع: اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها