طلا

بر مبنای نظرسنجی طلای هفتگی کیتکونیوز، کارشناسان وال استریت و سرمایه‌گذاران نسبت به روند افزایشی قیمت طلا در هفته جاری به شدت خوش بین هستند.

به گزارش "کالاخبر"؛به نقل از ایسنا، معامله‌گران و تحلیلگرانی که در نظرسنجی کیتکونیوز شرکت کردند، در پیش‌بینی خود برای افزایش قیمت طلا به عوامل فنی اشاره کردند. طلا موفق شده میانگین قیمت ۲۰۰ روزه را حفظ کرده و بالای مرز روانی مهم ۱۳۰۰ دلار بماند. همچنین دلیل دیگر، ضعیف شدن رشد اخیر ارزش دلار آمریکا عنوان شده است.

شاخص دلار آمریکا در معاملات روز جمعه در برابر سبدی از شش ارز رقیب ۰.۲ درصد افت کرد و به ۹۲.۵۰ واحد رسید.

در نظرسنجی کیتکونیوز از کارشناسان وال‌استریت ۱۹ نفر شرکت کردند که از میان آنها ۱۵ نفر یا ۷۹ درصد افزایش قیمت طلا و دو نفر یا ۱۱ درصد کاهش قیمت طلا در هفته جاری را پیش‌بینی کردند و به همین تعداد نیز نظری نداشتند.

در این بین، ۲۴۹۱ نفر در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز از سرمایه‌گذاران خرد شرکت کردند که از میان آنها ۲۲۰۷ نفر یا ۸۹ درصد افزایش قیمت طلا و ۱۸۵ نفر یا ۷ درصد کاهش قیمت این فلز زرد را پیش‌بینی کردند؛ ۹۹ نفر یا ۴ درصد نظری نسبت به روند قیمت طلا نداشتند.

برای هفته گذشته ۶۷ درصد از کارشناسان وال‌استریت و ۶۹ درصد از سرمایه‌گذاران افزایش قیمت طلا را پیش‌بینی کرده بودند. در معاملات روز جمعه بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن ۱.۶۰ دلار یا معادل ۰.۱ درصد کاهش یافت و در ۱۳۲۰.۷۰ دلار بسته شد. اما طلا برای کل هفته گذشته ۰.۵ درصد افزایش ثبت کرد که نخستین رشد هفتگی در حدود یک ماه گذشته بود. طلا پس از گزارشی که رشد ملایم قیمت‌های واردات آمریکا برای آوریل را نشان داد، توانست رشد ملایم خود را حفظ کند.

آدام بوتون، مدیرکل شرکت "فارکس لایو" به کیتکونیوز گفت: طلا توانسته در برابر دلار قوی ایستادگی کرده و بالای میانگین قیمت ۲۰۰ روزه بماند. این امر نشانه مثبتی برای هفته پیش رو است.جیم ویکاف، تحلیلگر فنی ارشد کیتکونیوز نیز گفت: حفظ سطح ۱۳۰۰ دلار نشان می دهد که بازار طلا به کف قیمت خود رسیده است و کاهش بیشتری پیدا نمی‌کند.

مارک لیبویت، دبیر نشریه "وی آر گولد لتر" پیش‌بینی کرد قیمت طلا به دلیل عقب نشینی دلار آمریکا افزایش بیشتری پیدا کند با این حال وی بر این باور است که ضعف دلار، موقتی است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها