زعفران

عضو شورای ملی زعفران، گفت: پیش بینی می شود میزان صادرات زعفران تولید سال ۹۶ به بیش از ۲۰۰ تن برسد.

ببه گزارش «کالاخبر» به نقل از اقتصاد آنلاین، علی حسینی  با بیان اینکه میزان تولید زعفران در سال ۹۶ به بیش از ۳۰۰ تن رسید، افزود: با فعال تر شدن رقبا در بازار جهانی این نگرانی وجود دارد که ۱۰۰ تن از زعفران باقی مانده جذب نشود.

وی ادامه داد: البته هنوز ۷ تا ۸ ماه تا آغاز برداشت زغفران جدید باقی مانده در این مدت می توان با تدبیر و مدیریت بازار، باقی مانده محصول را به فروش رساند.

حسینی مصرف سالانه زعفران در جهان را ۳۵۰ تن عنوان کرد و افزود: علاوه بر ایران ۷ تا ۸ کشور دیگر حدود ۵۰ تن زعفران تولید و عرضه می کنند و برخی از آن ها با قدرت در بازار حضور دارند و رقیب جدی ما محسوب می شوند.

به گفته وی مهمترین اقدامات برای جذب باقی مانده زغفران و کنار زدن رقبا؛ حل مشکلات انتقال پول، جذب سرمایه و حمل و نقل است.

حسینی با اشاره به رشد ۲۶ درصد صادرات زعفران کشور تا بهمن ماه سال ۹۶، گفت: بر اساس آمار گمرک تا بهمن سال ۹۶ بیش از ۱۹۴ تن زعفران از کشور صادر شده است.

عضو شورای ملی زعفران همچنین پیش بینی کرد رقم رشد ۲۶ درصد صادرات زعفران برای سال ۹۷ نیز تکرار شود.

حسینی در پایان قیمت هر کیلو گرم زعفران ایران در بازار جهانی را ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار عنوان کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها