صندوق پول

صندوق بین المللی پول نرخ رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) به علاوه افغانستان و پاکستان را در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به ترتیب ۳.۶ و ۳.۵ درصد پیش بینی کرد.

به گزارش«پایگاه خبری بورس کالای ایران»،، نهاد بین المللی یاد شده در آخرین گزارش «چشم انداز اقتصادی جهان» که منتشر شد، اعلام کرد رشد اقتصادی منطقه منا به علاوه افغانستان و پاکستان در سال های مذکور افزایش می یابد اما این رشد همچنان کم شتاب است.

صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود، نرخ رشد اقتصادی سال ۲۰۱۸ منطقه منا به علاوه افغانستان و پاکستان را در مقایسه با گزارش اکتبر ۲۰۱۷(مهر-آبان ۱۳۹۶)، ۰.۱ درصد افزایش داد.

این صندوق اعلام کرد، در حالی که افزایش قیمت های نفت به افزایش تقاضای داخلی کشورهای صادرکننده نفت کمک می کند، اما اصلاحات مالی که هنوز این کشورها به آن نیاز دارند، رشد آنها را محدود می کند
 

**قیمت جهانی نفت

صندوق بین المللی پول، نرخ رشد قیمت جهانی نفت در سال ۲۰۱۷ را ۲۳.۱ درصد برآورد و پیش بینی کرد این نرخ در سال ۲۰۱۸ نیز ۱۱.۷ درصد افزایش می یابد. با این حال بنا به این پیش بینی، نرخ رشد قیمت نفت در سال آینده میلادی ۴.۳ درصد کاهش خواهد یافت

**چشم انداز روشن اقتصاد جهانی

بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول، فعالیت های اقتصادی جهان رو به گسترش است و نرخ رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۱۷ معادل۳.۷ درصد تخمین زده می شود که از پیش بینی قبلی صندوق یاد شده ۰.۱ درصد بیشتر است.

این نهاد مالی بین المللی، نرخ رشد اقتصادی جهان در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ را نیز ۳.۹ درصد پیش بینی کرد و افزایش آنها نسبت به سال ۲۰۱۷ را چشمگیر توصیف کرد.بر اساس پیش بینی جدید صندوق بین المللی پول، نرخ رشد اقتصادی جهان در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ هر یک ۰.۲ درصد از پیش بینی قبلی این صندوق بیشتر است.

چین و هند باز هم طلایه داران و موتور رشد اقتصادی در جهان هستند.

صندوق بین المللی پول نرخ رشد اقتصادی چین در سال های ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ را به ترتیب ۶.۸، ۶.۶ و ۶.۴ درصد و نرخ رشد قتصادی هند در سال های یاد شده را به ترتیب ۶.۷، ۷.۴ و ۷.۸ پیش بینی کرد.

این نهاد بین المللی نرخ رشد تجارت جهانی در سال ۲۰۱۷ را ۴.۷ درصد برآورد که رشد چشمگیری نسبت به نرخ رشد ۲.۵ درصدی سال ۲۰۱۶ دارد. نرخ رشد تجارت جهانی در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نیز به ترتیب ۴.۶ و ۴.۴ درصد پیش بینی شد

منبع:ایرنا

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها