• ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
  • کد خبر: 11801
اونس

مدیران صندوق های بزرگ سرمایه گذاری جهان به سرمایه گذاران توصیه کرده اند که با توجه به تشدید تنش ها بین آمریکا و کره شمالی و به منظور حفظ ارزش دارایی و سرمایه های خود، اقدام به خرید طلا کنند.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، تحلیلگران موسسه سرمایه گذاری سی ام سی مارکتس بر این باورند که قیمت جهانی طلا طی روزهای آینده تحت تاثیر روند صعودی خرید از سوی سرمایه گذاران بین المللی قرار خواهد داشت.

در حالی که قیمت جهانی طلا در هفته گذشته بیش از ۲ درصد رشد داشته و به نظر می رسد تشدید تنش های سیاسی در شبه جزیره کره می تواند موجب افزایش بیشتر قیمت جهانی طلا شود، تحلیلگران موسسه سی ام سی معتقدند که بازار طلا طی روزهای آتی با افزایش چشمگیر خرید روبرو خواهد شد.

تحلیلگران موسسه سی ام سی بر این باورند که در صورت تشدید تنش ها بین آمریکا و کره شمالی طی روزهای آینده دلیلی برای کاهش قیمت طلا وجود نخواهد داشت. در شرایطی که دلار آمریکا به روند نزولی خود ادامه می دهد و انتظارات نسبت به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو پایین آمده است، بهترین فرصت برای افزایش قیمت جهانی طلا به وجود می آید.

دارین نیوسام تحلیلگر ارشد موسسه دی تی ان نیز تاکید کرد: اگر طلا بتواند طی روزهای آینده سطح مقاومتی ۱۲۹۸ دلاری را بشکند به زودی تا سطح ۱۳۸۶ دلار در هر اونس افزایش خواهد یافت.

به نظر می رسد طلا در روزهای آینده بین دو سطح روانی حمایتی و مقاومتی در نوسان خواهد بود. سطح روانی حمایتی ۱۲۵۲ دلاری و سطح روانی مقاومتی ۱۳۰۰ دلاری.

به نوشته طلا،برخی تلاش های سیاسی پشت پرده ظاهرا آغاز شده است تا تنش ها بین آمریکا و کره شمالی را کاهش دهد. احتمالا چین و روسیه قصد دارند تا در شرایط کنونی تنش ها را کاهش دهند. اگر این تلاش ها موفقیت آمیز باشد، بی شک قیمت و تقاضای طلا با کاهش روبرو خواهد شد.

انتشار آمارهای ناامید کننده نرخ تورم آمریکا طی ماه جولای نیز می تواند تاثیر زیادی بر روند ارزش دلار و قیمت طلا در روزهای آینده داشته باشد.وضعیت تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه آن هم در شرایطی که قیمت طلا در بازارهای بین المللی با افزایش چشمگیری روبرو شده، می تواند عامل مهمی برای نوسانات قیمت این فلز گرانبها باشد.

منبع: کیتکونیوز

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها