به گزارش «کالاخبر» به نقل از ایرنا، ابوالقاسم محمدزاده افزود: در این راستا کارگروه رصد سیمان در استان بوشهر تشکیل شده و همه فعالان صنعت سیمان نیز مکلف به ثبت نام در سامانه جامع تجارت و ثبت اطلاعات فروش در این سامانه هستند.
وی بیان کرد: مصرف کنندگان سیمان به سه بخش شامل طرحهای بزرگ عمرانی، صنایع سیمان بر و عاملان فروش تقسیم میشوند که تاکنون بیشتر مصرف کنندگان سیمان، کد بورسی دریافت کرده اند.
محمدزاده ادامه داد: همه کارخانههای تولید سیمان در استان، واحدهای صنفی عمده فروش سیمان و مصالح ساختمانیها موظف هستند فرآیندهای تولید و فروش سیمان را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند ولی برای واحدهای خرده فروشی سیمان تنها تایید یا رد اسناد خرید دریافتی در سامانه کفایت میکند و نیاز به ثبت اطلاعات فروش به مصرف کننده نیست.
وی با بیان اینکه به صورت کلان برای تعدیل قیمت سیمان موفقیتهای خوبی حاصل شد، افزود: در این راستا فعالان حوزه تولید سیمان در استان باید بیشتر از این پای کار بیایند و تولید سیمان به صورت ویژه مورد توجه و رصد قرار گیرد.
محمدزاده اضافه کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با رصد و پایش بازار تولید و عرضه سیمان در کشور بدنبال ساماندهی و تنظیم شبکه های توزیع سیمان در کشور است که با مجموعه اقدامهای وزارت صمت در ساماندهی بازار سیمان طی یک ماه اخیر کاهش قیمت محسوس این محصول در بازار به چشم آمده است.
معاون امور بازرگانی سازمان صمت استان بوشهر گفت: شفافیت قیمتها از طریق عرضه سیمان در بورس، عامل کاهش التهاب در بازار و زمینه ساز رضایتمندی مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شده و سیمان در زمان حاضر به قیمتی رسیده که هم تولیدکننده و هم مصرف کننده از آن راضی هستند.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر با توجه به فعالیت سه کارخانه مهم تولید سیمان ساروج کنگان، مند دشتی و دشتستان آمار و تناژ تولید سیمان در این استان بالای ۱۰ هزار تن در روز است، اظهار کرد: این کارخانهها موظف به ثبت آمار تولید روزانه خود در سامانه جامع تجارت هستند که آموزشهای لازم به آنان ارائه شده است.
محمدزاده بیان کرد: در این ارتباط نشستهای کارگروه رصد سیمان به صورت هفتگی برای برنامه ریزی، پایش تولید، الزام تولیدکنندگان، اتحادیه های صنفی و شاغلان صنفی در بخش سیمان به منظور ثبت آمار تولید و ثبت اطلاعات فروش به منظور ایجاد شفافیت در سامانه جامع تجارت برگزار میشود.
پیش از این به گفته معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت بوشهر سقف قیمت سیمان پاکتی در مرکز این استان ۳۵۰ هزار ریال و فله دست پر ۲۸۰ هزار ریال تعیین شد.
کارخانههای تولید سیمان نیز محصولات خود را به قیمت پایه و بر مبنای هر تن سیمان فله سه میلیون و ۴۵۰ هزار ریال و هرتن سیمان پاکت چهار میلیون و ۷۹۴ هزار ریال به بورس کالا عرضه کردند که ۹ درصد مالیات برارزش افزوده به این قیمتها افزوده و به خریداران تحویل میشود.
ارسال نظر