به گزارش کالاخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، این تحلیلگران در یادداشتی نوشتند: بدیهیترین و محتملترین خطر در مورد تعیین سقف قیمت این است که روسیه (در افزایش تولید) مشارکت نکند و در عوض با کاهش صادرات تلافی کند.
در این یادداشت آمده است: این احتمال وجود دارد که دولت (روسیه) بتواند با کاهش تولید به عنوان راهی برای آسیب زدن به غرب، (تحریمها را) تلافی کند. تنگنای بازار جهانی نفت به نفع روسیه است.
در اواخر ماه ژوئن، جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد بیمه کشتیهای حامل نفت روسیه را به عنوان بخشی از تحریمها علیه مسکو به دلیل حمله این کشور به اوکراین، تحریم کند.
پیش از این، کشورهای گروه هفت توافق کرده بودند که سقف احتمالی قیمت نفت روسیه را برای محدود کردن توانایی مسکو برای ایجاد درآمد از فروش بررسی کنند.
این پیشنهاد ابتدا توسط جانت یلن، وزیر خزانه داری ایالات متحده مطرح شد و سپس از سوی گروه ۷ پیگیری شد. کشورهای عضو این گروه در حال بررسی تحریم نفت خام صادراتی روسیه از طریق دریا هستند مگر اینکه به قیمتی که باید با شرکای بین المللی توافق شود، خریداری شود.
کارشناسان جی پی مورگان چیس خاطرنشان کردند که با توجه به موقعیت مالی قوی مسکو، روسیه تحریمشده میتواند تولید روزانه نفت خام خود را تا ۵ میلیون بشکه کاهش دهد بدون اینکه به اقتصاد آن آسیب زیادی وارد شود.
ارسال نظر