به گزارش کالاخبر ،بهای معاملات نفت برنت با ۴۶ سنت معادل ۰.۵۵ درصد کاهش، به ۸۳ دلار و ۱۸ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۵ سنت معادل ۰.۵۷ درصد کاهش، به ۷۹ دلار و ۱۸ سنت در هر بشکه رسید.
طبق آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲۱ ژوییه، به میزان حدود ۱.۳۲ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد. تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، کاهش ذخایر به میزان ۲.۳ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند. آمار رسمی ذخایر نفت آمریکا بعدازظهر روز جاری منتشر خواهد شد.
هیرویوکی کیکوکاوا، رئیس شرکت "ان اس تردینگ" که زیرمجموعه شرکت "نیسان سکیوریتیز" است، در این باره گفت: بازار همچنان بین کاهش عرضه جهانی و نگرانی از ضعیف شدن تقاضا به دلیل کندی رشد اقتصاد جهانی، گرفتار خواهد ماند.
سرمایهگذاران هم قراردادهای خود را پیش از افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، افزایش دادند. سرمایهگذاران همچنین در خصوص تاثیر تصمیم فدرال رزرو بر تقاضا برای نفت محتاط هستند.
نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا روز سه شنبه آغاز شد و اکثر فعالان بازار انتشار دارند که فدرال رزرو در پایان این نشست، افزایش یک چهارم واحدی نرخ بهره را تصویب کند. این نشست روز چهارشنبه به پایان میرسد.
وارن پترسون، استراتژیست ارشد کالاهای شرکت آی ان جی گفت: در حالی که بازار تا حد زیادی انتظار دارد که فدرال رزرو امروز نرخ بهره را افزایش دهد، هر سیگنالی مبنی بر این که بانک مرکزی آمریکا همچنان کارهای بیشتری باید انجام دهد، احتمالا بر قیمت داراییهای پرریسک، فشار کاهشی وارد میکند.
دلار آمریکا سیر صعودی تدریجی داشته و از پایینترین رکورد ۱۵ ماهه که هفته گذشته به ثبت رسانده بود، بهبود پیدا کرده و کالاهایی مانند نفت را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر کرده است.
قیمت نفت پس از آن که نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت روز سه شنبه تحت تاثیر نگرانیها نسبت به محدودتر شدن عرضه تولیدکنندگان اوپک پلاس، به بالاترین رکورد از ۱۹ آوریل صعود کردند، کاهش یافت.
با این حال، نگرانیها نسبت به این که چین به عنوان دومین مصرف کننده بزرگ نفت در جهان، حمایت سیاستی از اقتصاد را تقویت خواهد کرد، مانع کاهش بیشتر قیمت نفت شد.
بر اساس گزارش رویترز، سرمایهگذاران منتظرند ببینند آیا عربستان سعودی، کاهش تولید داوطلبانه خود را در سپتامبر هم ادامه خواهد داد. آماری که روز سه شنبه منتشر شد، نشان داد صادرات نفت عربستان سعودی در ماه مه، حدود ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است.
ارسال نظر