اوراق تبعی

مدیر صندوق سرمایه گذاری کارگزاری اقتصاد بیدار معتقد است: انتشار اوراق اختیار فروش تبعی که از روز سه شنبه 19 مهر با عرضه اوراق 15 شرکت بورس در دستور کار قرار گرفت، می تواند در بهبود وضعیت بازار سرمایه تاثیر گذار و حتی به عنوان اهرمی می‌تواند در بازگشت اعتماد در بازار سرمایه موثر باشد.

به گزارش کالاخبر ، امیر ندیری، مدیر صندوق سرمایه گذاری کارگزاری اقتصاد بیدار در گفت و گو با بورس 24، در خصوص انتشار اوراق تبعی گفت: در هفته های اخیر به دلیل عدم اطمیمنان سهامداران نسبت به آینده، بسیاری از آن ها اقدام به فروش سهم های خود کردند اما انتشار اوراق تبعی در این فضا می تواند به بازار سهام کمک کرده و از هیجان های منفی بازار بکاهد؛ بنابراین استفاده از این ابزار در شرایط فعلی بازار می تواند تا حدودی برای جلوگیری از خروج پول تاثیر مثبت داشته باشد.

ندیری با اشاره اینکه اوراق تبعی از زیان سرمایه گذاران جلوگیری می کند، عنوان کرد: انتشار اوراق تبعی برای آن بخش از سهامدارانی که به خاطر ترس از شرایط موجود زیان کرده و اقدام به فروش سهام می کنند می‌تواند این اطمینان را بدهد که با انتشار اوراق تبعی نه تنها ضرر نمی کنند، بلکه حتی با این اقدام می‌توانند سود معقولی را برای خود تضمین کنند.

به گفته وی، راهکار اصلی و بلندمدت برای بهبود وضعیت بازار سرمایه، ورود پول و سرمایه جدید به بازار است که این امر با کاهش ریسک های موجود از جمله به سرانجام رسیدن مذاکرات احیای برجام، حذف قیمت گذاری دستوری در صنایع و دستکاری نکردن بودجه و سود شرکت ها محقق می شود.

روز گذشته صندوق سرمایه گذاری مشترک توسعه بازار با هدف تامین مالی عرضه اوراق اختیار فروش تبعی روی سهام شرکت های ایران خودرو ، سایپا ، پالایش نفت بندر عباس ، پتروشیمی پارس ، مخابرات ایران ، پالایش نفت اصفهان ، پالایش نفت تهران ، سرمایه گذاری تامین اجتماعی ، ملی صنایع مس ، فولاد مبارکه ، بانک تجارت ، بانک ملت ، بانک صادرات ، بانک پارسیان و ارتباطات سیار ایران را آغاز کرد.

شنبه هفته جاری هم نشستی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیران هلدینگ‌های بزرگ بازار سرمایه برگزار شد که از موضوع های مهمی که در این نشست به جمع بندی رسید، حمایت هلدینگ ها از سهام زیر مجموعه خود در قالب انتشار اوراق اختیار تبعی بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها