سنگ آهن
به گزارش کالاخبر، در هفته ای که گذشت سنگ آهن وارداتی خلوص ۶۲ درصد در چین با کاهش محدودیت های قرنطینه در چین و فعال شدن بخش های مختلف بازار از ۱۱۶ دلار هر تن سی اف آر هفته قبل به حدود ۱۲۵ دلار بهبود داشت ولی تا پایان هفته با کاهش تمایل به خرید در بازار نقدی چین، به کمتر از ۱۱۷ دلار هر تن سی اف آر کاهش داشت.
در حالی که رفع قرنطینه ها و بهبود فعالیت اقتصادی در چین بازارها را امیدوار کرده بود این بار نگرانی از رکود شدید اقتصادی در سطح دنیا، چشم انداز تقاضای سنگ آهن را بدتر از قبل کرده است.
قراضه
هفته گذشته در بازار ترکیه متوسط قیمت قراضه وارداتی سنگین ۱ و ۲ ( ۲۰-۸۰ ) روند رو به بهبودی را تجربه کرد و از ۳۲۰ دلار هفته قبل به نزدیکی ۳۶۹ دلار هر تن سی اف آر رسید. فولادسازان ترکیه به دنبال محموله های حمل فوری بودند و همین امر بازار را داغ کرد.
قراضه صادراتی سنگین کلاس ۲ ژاپن از ۳۶۷ دلار به ۳۵۵ دلار هر تن سی اف آر کاهش داشت. متوسط قیمت قراضه وارداتی سنگین در شرق آسیا نیز تا ۱۵ دلار افت داشت و ۳۷۰ دلار هر تن سی اف آر شنیده شد.
بیلت
هفته گذشته میلادی قیمت بیلت صادراتی سی آی اس همچنان در رکود بود و در پایان هفته قیمت تا ۲۰ دلار رشد داشت و۵۲۰ دلار هر تن فوب شنیده شد.
در بازار داخلی چین پایان هفته بیلت ۵۹۶ دلار هر تن ثبت شد که ۶ دلار افت روزانه داشت.در بازار واردات جنوب شرق آسیا آخرین قیمت بیلت از ۶۰۰ دلار به ۵۸۵ دلار هر تن سی اف آر رسید.
مقاطع
هفته گذشته در چین متوسط قیمت میلگرد صادراتی تا ۹ دلار ارزان تر شده و ۶۵۱ دلار هر تن فوب شنیده شد. فصل بارش های موسمی است و رکود تقاضای میلگرد در چین امری طبیعی است.
میلگرد صادراتی ترکیه نیز با رشد قیمت قراضه بالا رفت و ۶۶۵ دلار هر تن فوب شنیده شد که ۵ دلار رشد هفتگی داشت.
همچنین در بازار داخلی آمریکا میلگرد در ۱۱۷۵ دلار هر شورت تن درب کارخانه بدون تغییر باقی ماند. در بازار داخلی اروپا نیز میلگرد از ۱۱۸۵ یورو به ۱۰۲۰ یورو هر تن درب کارخانه افت داشت.
ورق
هفته گذشته میلادی ورق گرم صادراتی سی آی اس از ۶۸۵ دلار به ۶۱۵ دلار هر تن فوب دریای سیاه کاهش داشت. متوسط قیمت ورق گرم صادراتی چین نیز از ۶۷۰ تا ۶۷۹ دلار به ۶۷۰ تا ۶۷۵ دلار هر تن فوب کاهش داشت.
در بازار داخلی اروپا ورق گرم تا ۲۰ یورو افت داشت و ۸۴۰ یورو هر تن درب کارخانه شنیده شد. در بازار داخلی آمریکا نیز ورق گرم ۶۰ دلار افت داشت و ۹۹۰ دلار هر شورت تن درب کارخانه بود.
ارسال نظر