فائو

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در گزارشی اعلام کرد که قیمت‌های جهانی مواد غذایی برای یازدهمین ماه متوالی در ماه آوریل افزایش یافت.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از خبرگزاری تسنیم، در گزارش فائو آمده است: شکر با بیشترین افزایش قیمت در ماه آوریل مواجه شد و قیمت غلات نیز روند صعودی خود را از سر گرفت.

شاخص قیمت مواد غذایی FAO در ماه آوریل به‌طور متوسط ۱۲۰.۹ واحد، ۱.۷ درصد بالاتر از مارس و ۳۰.۸ درصد بالاتر از ماه مشابه در سال گذشته بود.

این شاخص که تغییرات ماهانه قیمت مواد غذایی در معاملات بین‌المللی را ردیابی می‌کند، به بالاترین سطح از ماه مه ۲۰۱۴ رسیده است و از نظر اسمی ۱۲ درصد کمتر از اوج خود در فوریه ۲۰۱۱ است.

شاخص قیمت شکر FAO در طول ماه آوریل ۳.۹ درصد افزایش یافت و به سطح تقریباً ۶۰ درصدی بالاتر از آوریل ۲۰۲۰ رسید.

این رشد قیمت در حالی رخ داد که نگرانی‌ها در مورد پیشرفت کند برداشت محصول در برزیل و خسارت ناشی از سرما در فرانسه و همچنین کاهش عرضه جهانی این محصول افزایش یافته است.

شاخص قیمت روغن نباتی FAO در ماه آوریل ۱.۸ درصد افزایش یافت چرا که قیمت‌های بین‌المللی روغن نخل به‌دلیل نگرانی ناشی از سرعت پایین رشد تولید این محصول در کشورهای اصلی صادرکننده افزایش یافت.

قیمت روغن سویا و کلزا نیز صعود کرد در حالی که قیمت روغن آفتابگردان با اندکی کاهش مواجه شد.

فائو همچنین مجموعه‌ای از پیش‌بینی‌های بِروزشده را در مقاله جدید خود با عنوان "گزارش خلاصه عرضه و تقاضای غلات" منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، میزان تولید جهانی غلات در سال ۲۰۲۰، ۲۷۶۷ میلیون تن پیش‌بینی شده بود که ۲.۱ درصد افزایش نسبت به سال قبل دارد.

میزان استفاده از غلات در جهان طی سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۰ به ۲۷۸۳ میلیون تن رسیده است که ۲.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد و بیشتر شامل غلات دانه‌درشت می‌شود. این افزایش منعکس‌کننده مصرف خوراک بیش از میزان پیش‌بینی‌شده در چین و ایالات متحده است.

پیش‌بینی می‌شود تجارت جهانی غلات در سال های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۰ به ۴۶۷ میلیون تن برسد و شاهد رشد ۵.۹ درصدی سالانه با رشد سریع غلات دانه‌درشت، سپس برنج و گندم باشیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها