به گزارش «کالاخبر» به نقل از فلزات آنلاین، در این گزارش به بررسی تجارت اسلب در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ پرداخته شده است. اسلب یکی از محصولات میانی کارخانههای فولادسازی است که در تولید ورق فولادی کاربرد دارد.
بررسی بزرگترین صادرکنندگان اسلب در سال ۲۰۱۸ نشان می دهد که روسیه و برزیل جزو بزرگترین صادرکنندگان اسلب در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ بودند. کشورهای یاد شده در کل سال نیز بیشترین آمار صادرات این محصول فولادی را به خود اختصاص دادند. روسیه در نیمه دوم سال ۲۰۱۸، بیشتر اسلب تولیدی خود را به کشورهای مکزیک، بلژیک و ترکیه صادر کرد. مرزهای گسترده زمینی و آبی روسیه و دسترسی این کشور به آبهای آزاد، صادرات آن را به کشورهای یاد شده، تسهیل کرده است. بیشترین فروش اسلب برزیل نیز به مقصد ایالات متحده بود. این صادرات بیش از یک میلیون تن گزارش شده است.
ژاپن و کره جنوبی نیز در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ و در ۱۲ ماه این سال، در رده بزرگترین صادرکنندگان اسلب جای گرفتند. اما کشورهای فرانسه، آفریقای جنوبی، انگلیس، ترکیه و چک تنها در نیمه دوم سال ۲۰۱۸، جزو برترین صادرکنندگان این محصول نیمهساخته فولادی بودند.
همانطور که پیشتر اشاره شد، فرانسه در نیمه دوم سال ۲۰۱۸، جزو بزرگترین صادرکنندگان اسلب قرار گرفت. بیشترین فروش این کشور به بلژیک، آلمان و ایتالیا انجام شده است. همه کشورهای یاد شده عضو اتحادیه اروپا هستند. فاصله کوتاه و عضویت در این اتحادیه را باید عاملی موثر در رونق این تجارت عنوان کرد. حجم عمده صادرات اسلب انگلیس نیز به مقصد ایتالیا بوده است. کوتاهی تقریبی فاصله میان ۲ کشور یاد شده را باید از دلایل اصلی رونق این تجارت عنوان کرد.
بزرگترین واردکنندگان اسلب در نیمه دوم سال ۲۰۱۸، ایالات متحده، تایلند، کره جنوبی، فرانسه، چک، انگلیس، ژاپن، هند و اسپانیا بودند. از میان کشورهای یاد شده چک، انگلیس، ژاپن، هند و اسپانیا تنها در نیمه دوم سال جزو بزرگترین واردکنندگان اسلب قرار گرفتند. باید خاطرنشان ساخت در تجارت این محصول نیز همچون سایر محصولات فولادی اغلب در فواصل نزدیک یا از طریق راههای دریایی انجام میشود. بررسی میزان تجارت انجام شده میان کشورها مبین این ادعاست.
ایالات متحده بیشتر اسلب وارداتی را از کشورهای برزیل، روسیه و مکزیک تامین کرده است. تایلند نیز این محصول را از ژاپن، ایران و روسیه خریداری کرده است. کره جنوبی نیز سهم قابل توجهی از اسلب وارداتی خود را از اندونزی دریافت کرده است. چک، بیشترین اسلب مورد نیاز خود را از از لهستان و سپس روسیه وارد کرده است. چک و لهستان در همسایگی یکدیگر قرار دارند. فاصله چک با مرزهای غربی روسیه، آنقدر هست که بتواند بهعنوان عاملی در تقویت تجارت میان ۲ کشور یاد شده عمل کند. گفتنی است، انگلیس حجم عمده این محصول فولادی مورد نیاز خود را در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ از کشورهای اوکراین و هلند تامین کرد. گفتنی است هلند و انگلیس از طریق دریا هم مرز هستند که تجارت را میان آنها تسهیل میکند.
در تشریح روابط تجاری میان سایر کشورهای واردکننده اسلب در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ باید افزود: کره جنوبی بیش از ۱۳۲ هزار تن اسلب به ژاپن صادر کرده است. هند بیشترین اسلب وارداتی خود را از روسیه تامین کرد. اسپانیا نیز این محصول را از کشورهای لهستان و آلمان تامین کرد.
ارسال نظر