چین
-
تضعیف تقاضای فولاد ساختمانی چین در نیمه دوم سال جاری
انتظار می رود تقاضای فولاد ساختمانی چین در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ برای اولین بار در طول شش سال اخیر نسبت به مدت مشابه یک سال قبل کاهش یابد. این کاهش تقاضا علی رغم افت تولید، قیمت فولاد را در چین پایین خواهد آورد.
-
سقوط نفت برنت به کمتر از ۷۰ دلار
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه در پی نگرانی ها نسبت به سقوط تقاضا برای سوخت در چین، بیش از یک درصد کاهش یافت و کمتر از ۷۰ دلار شد.
-
ثبات موقتی بازار سنگ آهن
روز جمعه قیمت سنگ آهن در بازار واردات چین با توجه به رونق بازار های آتی و کاهش موجودی بنادر به ثبات رسید. البته احتمالا روزهای آینده روند نزولی دوباره ادامه خواهد داشت چون آمار جدید انجمن آهن و فولاد چین از کاهش بیشتر تولید فولاد اعضا آن خبر داده است.
-
عزم «اژدهای زرد» برای مقابله با انتشار کربن، بازارها را ملتهب کرد؛
کاهش ادامهدار قیمت جهانی سنگآهن
سنگآهن، یکی از پرتلاطمترین کامودیتی ها در بازارهای جهانی طی سال ۲۰۲۰ بود. این ماده اولیه تولید فولاد در سال پرالتهاب و کرونایی دنیا با رشد شدید ارزش روبرو شد و حال در هشتمین ماه سال ۲۰۲۱ مسیر قیمت در این بازار تغییر کرده است.
-
درپی شیوع کرونای دلتا در چین؛
کاهش قیمت نفت از سرگرفته شد
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به شیوع کرونای دلتا و متاثر شدن تقاضا برای سوخت در چین، کاهش پیدا کرد.
-
یک سرمایه گذاری مشترک از جنس پتروشیمی
شرکت های باسف و سینوپک با توجه به تقاضای روزافزون مواد شیمیایی در بازارهای چین در اجرای چند طرح توسعهای و افزایش ظرفیت تولید کارخانههای پاییندست سرمایهگذاری میکنند.
-
سمت و سوی بازار سنگ آهن تا پایان سال
در پایان ماه جولای قیمت جهانی سنگ آهن به زیر ۲۰۰ دلار در هر تن کاهش یافت هر چند که هنوز هم در سطح نسبتا بالای ۱۷۰ دلار سی اف آر چین قرار دارد چراکه تقاضای چین نسبتا کاهش یافته و قیمت فولاد داخلی بهبود یافته است که برای جبران تاثیر نامطلوب افزایش عرضه جهانی سنگ آهن کافی است.
-
ریزش قیمت نفت متوقف شد
قیمت نفت که روز گذشته به پایین ترین رکورد سه هفته اخیر سقوط کرده بود، در معاملات روز سه شنبه افزایش یافت اما رشد قیمت ها به دلیل نگرانی ها نسبت به افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ و تاثیر آن بر تقاضا احتمالا محدود خواهد بود.
-
افزایش تقاضای محصولات پتروشیمی در خاورمیانه
تقاضا برای محصولات پتروشیمی در منطقه خاورمیانه در تابستان امسال افزایش یافت در حالی که بازارها نیز با افزایش هزینههای حملونقل و محدودیت کانتینر روبهرو شده است.
-
کند شدن رشد صادرات چین در ماه جولای
وضع دوباره محدودیتهای کرونایی در برخی مناطق چین باعث تعطیلی موقت کارخانه ها شده و بر رشد صادرات این کشور تاثیر گذاشته است.
-
قیمت نفت برای سومین روز متوالی کاهش یافت
قیمت نفت آمریکا تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به شیوع ویروس کرونای دلتا در کشورهای مصرف کننده بزرگ، در معاملات روز چهارشنبه برای سومین روز متوالی کاهش یافت اما نفت برنت تقریبا تغییری نداشت.
-
افزایش تولید آلومینیوم در چین علیرغم پاندمی کرونا
علیرغم شیوع کرونا از فوریه سال ۲۰۲۰ تاکنون در چین، صنایع فلزی این کشور برخلاف سایر کشورها با رکود مواجه نشدند بهعنوان مثال صنعت آلومینیوم چین در دوران کرونا نهتنها با رکود مواجه نشده بلکه رشد هم یافته است.
-
محدودیت تولید فولاد در چین
چین امسال می خواهد تولید فولاد خود را کاهش دهد، اما این کار دشواری است. بر اساس اطلاعات وود مکنزی، در نیمه اول سال ۲۰۲۱، کارخانه های فولادسازی چین نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ تقریبا ۱۲ درصد بیشتر فولاد خام تولید کرده اند. براساس گزارش اخیر رویترز، چین ۹۹.۴۵ میلیون تن فولاد در ماه مه تولید کرد، اگرچه این رقم در ماه ژوئن به ۹۳.۸۸ میلیون تن کاهش یافت.
-
سمت و سوی بازار سنگ آهن تا پایان سال
افت جهانی قیمت سنگ آهن از چندی پیش و پس از رسیدن قیمت این ماده معدنی به بالاترین رکوردهای تاریخی خود در محدوده ۲۴۰ دلار در تن برای سنگ آهن ۶۲ درصد وارداتی به بنادر اصلی چین پیش بینی شده بود اما مقاومت های عمده قیمت توسط کارشناسان و فعالان بازار ۱۹۰ دلار در هر تن بود که امروز زمزمه های از تخفیف های بیشتر و حتی کمتر از ۱۷۰ دلار برای سنگ آهن به گوش می رسد. به نظر می رسد اگر انجمن آهن و فولاد چین (سیسا) بر تصمیمات دولت چین نظارت دقیقی اعمال کند، این عدد تا پایان ماه آگوست به محدوده ۱۴۵ دلار با تلرانس ۵ درصد برسد.
-
افزایش تقاضای زغال سنگ
تحلیلگران معتقدند اخبار مربوط به از بین رفتن زغال سنگ در سبد انرژی جهان بسیار اغراق آمیز بوده و تقاضای این ماده معدنی در سال جاری رو به افزایش است. بنا بر اعلام فایننشال تایمز بهای زغال سنگ در سال جاری از بازده سهام املاک و مستغلات پیشی گرفته است.
-
پیش بینی ثبت رکوردی جدید برای آلومینیوم
بازار آلومینیوم جهانی ناشی از سیاست حذف ظرفیت مازاد آلومینیوم و تعیین سقف تولید ۴۵ میلیون تنی کشور چین به منظور مدیریت آلایندگی کربنی در این کشور به سمت کسری عرضه پیش میرود و از بیش از ۱۰ سال مازاد عرضه فاصله میگیرد. از اینرو پیش بینی می شودبهای هر تن آلومینیوم به سمت قبت رکورد تازه ای پیش رفته و به بالای ۳۵۰۰ دلار برسد.
-
چین تولید فولاد را سرکوب کرد
چین در سیاست جدید خود به کارخانه های فولادی اعلام کرده نباید بیشتر از سال گذشته محصول تولید کنند.
-
طی ۶ ماهه نخست سال جاری میلادی؛
تولید جهانی فولاد خام از یک میلیارد تن گذشت
تولید جهانی فولاد خام طی نیمه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی به بیش از یک میلیارد تن رسید. سهم ایران از این تولید، ۱۵ میلیون تن بود.
-
افزایش تولید آلومینیوم اولیه جهان در ماه ژوئن
تولید جهانی آلومینیوم اولیه در ماه ژوئن سال جاری، با افزایش سالانه نسبت به سال قبل مواجه شد و به ۵.۵۴۹ میلیون تن رسید.
-
بروزرسانی شرکت های بزرگ جهان
براساس جدیدترین بروزرسانی شرکت های بزرگ جهان، اپل بزرگ ترین شرکت از نظر ارزش بازار معرفی شد.
-
سنگ آهن ارزان تر شد
روز گذشته قیمت سنگ آهن در بازار واردات چین نزولی بود چرا که خبرهای جدید در مورد برنامه های کاهش تولید فولادسازان در بازار منتشر شد. البته بهبود حجم خرید ها و رشد قیمت فولاد اجازه نداد افت قیمت سنگ آهن شدید باشد.
-
ادامه روند صعودی بورس ها در جهان
بیشتر شاخص های مهم بورسی به مسیر صعودی خود ادامه دادند.
-
برنامه چین برای حفظ تولید فولاد در سطح سال گذشته
از اوایل ماه جولای، چین تلاش خود را برای کاهش تولید فولاد در سراسر کشور آغاز کرد، زیرا این کشور قصد دارد تولید خود را در سال ۲۰۲۱ کمتر از سال ۲۰۲۰ نگه دارد که در راستای برنامه های کلی این کشور برای کاهش انتشار کربن می باشد. از این رو شنیده ها حاکی از آن است که تاکنون کارخانه های بزرگ چین در ۱۱ استان و همچنین شانگهای و چونگ کینگ دستورات شفاهی دریافت کرده اند تا تولید فولاد خام خود را در سطح ۲۰۲۰ حفظ کنند.
-
آیا چین کاهش تولید فولاد را دنبال می کند؟
شایعاتی مبنی بر کاهش تولید فولاد خام در چین در سال ۲۰۲۱ در بازار منتشر شده است. با این حال، طبق اعلام اداره ملی آمار چین، تولید فولاد خام این کشور از ژانویه تا می امسال، ۴۷۳ میلیون تن بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۱.۳۵ میلیون تن افزایش داشته است.
-
با هدف کاهش قیمت ها رقم خورد؛
تزریق آلومینیوم، مس و روی از سوی اژدهای زرد به بازار
چین با هدف کاهش قیمت فلزات، مس، آلومینیوم و روی به بازار تزریق میکند. این تصمیم درحالی اتخاذ شده است که طی ماههای پس از کرونا، قیمت فلزات همواره رو به افزایش بوده است. از ابتدای سال جاری، تاکنون قیمت سه فلز روی، مس و آلومینیوم رو به افزایش بوده بهطوریکه شاخص کالا نسبت به سال گذشته، ۳۰ درصد رشد داشته است.
-
انجمن جهانی فولاد گزارش داد:
ایران دهمین فولادساز و دومین تولیدکننده آهن اسفنجی جهان
انجمن جهانی فولاد ایران را دهمین کشور فولادساز و دومین تولیدکننده آهن اسفنجی جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی اعلام کرد.
-
آلومینیوم در مسیر جایگزینی فولاد
تقاضای داخلی چین در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ جهشی در تولید محصولات صنعتی ایجاد کرد و آلومینیوم به عنوان یک جایگزین برای فولاد به دلیل وزن سبک و مقاومت در برابر خوردگی به طور گسترده در ساخت و ساز، ساخت وسایل نقلیه، صنعت هواپیمایی و محصولات پیشرفته استفاده می شود؛ بنابراین تولید آلومینیوم می تواند به عنوان فشارسنجی برای فعالیت در بخش های تولید و زیرساخت باشد.
-
چین هم در قیمت گذاری دستوری موفق نخواهد بود
چین در یک ماه گذشته اقدام به دخالت در بازار کامودیتی ها کرده و سعی در کنترل قیمت ها و توقف روند افزایشی آن داشته است اما به عقیده فعالان بازار سنگ آهن و فولاد و همینطور فلزات این اقدام چین موقتی است و در بلند مدت بر قیمت ها تاثیرگذار نخواهد بود.
-
چین؛ دومین مقصد بزرگ صادراتی هند
چین به عنوان دومین مقصد بزرگ صادراتی هند در سال ۲۰۲۱ جایگزین امارات متحده عربی شده است.
-
تولید جهانی فولاد ماه گذشته صعودی بود
آمار انجمن جهانی فولاد نشان می دهد تولید جهانی فولاد خام در ماه می ۱۶.۵ درصد رشد سالانه داشته و ۱۷۴.۴ میلیون تن ثبت شده است. رشد تولید بیشتر به لطف بهبود تولید چین بود که تولید فولاد آن با رشد ۶.۶ درصدی نسبت به سال قبل به ۹۹.۵ میلیون تن رسید.