چین
-
رشد قیمت سنگ آهن با بازگشت چینی ها از تعطیلات
با بازگشت خریداران چینی از تعطیلات یک هفته ای، فعالیت بازار واردات سنگ آهن چین از سر گرفته شده و قیمت این ماده اولیه نیز رشد خوبی را در بازارهای فیوچرز و نقدی تجربه کرد. خبر کاهش صادرات برزیل در ماه گذشته نیز از قیمت ها حمایت کرد.
-
کمبود شدید زغال سنگ در نیروگاه های برق هند
چین تنها اقتصاد بزرگ آسیایی نیست که با بحران انرژی روبروست. هند ممکن است در ماه های آینده درگیر کمبود برق شود زیرا ذخایر زغال سنگ در اکثر نیروگاه های این کشور به سطوح بسیار پایینی رسیده است.
-
کاهش واردات نفت خام چین در آخرین ماه تابستان
اطلاعات شرکت تحقیقات انرژی اویل ایکس نشان میدهد واردات نفت خام چین در ماه سپتامبر تا ۹٫۶۲ میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.
-
سنگ آهن تا پایان سال ۱۵۰ دلار می شود؟
تحلیلگران استرالیا اخیرا اظهار داشتند که انتظار دارند قیمت سنگ آهن تا اواخر سال ۲۰۲۱ به ۱۵۰ دلار هر تن برسد و پس از آن تا پایان سال ۲۰۲۲ به ۹۳ دلار در هر تن کاهش یابد. این تحلیلگران در پیش بینی های قبلی خود قیمت را تا پایان سال ۲۰۲۲ حدود ۱۰۹ دلار در هر تن سی اف آر چین برآورد کرده بودند.
-
قیمت پلی اتیلن از بالاترین سطح چند ساله فاصله می گیرد
در نیمه دوم ۲۰۲۱ و پس از فروکش کردن کرونا، قیمت پلیاتیلن کاهش و از بالاترین سطح چندساله خود، فاصله خواهد گرفت.
-
اعمال تعرفه های آنتیدامپینگ از سوی هند بر یک محصول چینی
اقتصاد هند پس از ماهها اختلاف برسر اعمال تعرفه های آنتیدامپینگ برروی محصولات آلومینیومی تصمیم گرفت برروی فویل وارداتی از چین تعرفه مالیاتی اعمال کند. این تعرفههای مالیاتی شامل فویل با ضخامتهای ۸۰ میکرون و کمتر از آن میشود.
-
افزایش ۱.۶ درصدی تولید آلومینا در ماه آگوست
تولید جهانی آلومینا در ماه آگوست سال جاری ۱۱.۵۶۵ میلیون تن اعلام شد که نسبت به ماه آگوست سال گذشته که تولید ۱۱.۳۸۲ میلیون تن بود ۱.۶ درصد رشد نشان میدهد.
-
سمت و سوی بیلت در بازار چین
هفته گذشته فروشندگان بیلت به چین به امید بهبود بازار آتی میلگرد و رشد قیمت ها در این بازار بودند ولی خریداران چینی نیز پس از چند معامله اوایل هفته به دلیل نزدیکی تعطیلات، عجله ای در خرید نشان ندادند.
-
جدال فولادسازان چینی با چالش کمبود برق
کاهش بیشتر فعالیت کارخانه های فولادسازی چین به دلیل کمبود برق، ممکن است تقاضای واردات بیلت و قراضه را در این کشور مختل کند.
-
بازار بیلت سی آی اس تحت تاثیر تقاضای چین
با کاهش حمایت تقاضای بازار چین، قیمت بیلت صادراتی سی آی اس با ۱۰ دلار افت ۶۰۵ دلار در هر تن فوب دریای سیاه شده است. نگرانی های اخیر بخش مسکن چین به دلیل بحران اورگراند و مسئله قطعی های برق موجب شده تقاضای بیلت آن نیز کمتر شود.
-
کاهش عرضه زغالسنگ، دومین اقتصاد جهان را فلج کرد
چینیها خواهان افزایش سریع واردات زغال سنگ به منظور روشن نگهداشتن چراغها، بازبودن کارخانهها و حتی جریان آب هستند.
-
کاهش صادرات مقاطع تخت فولادی چین
با این که کرونا دردسرهای بسیاری در جهان به وجود آورد اما با کاهش شیوع آن تقاضا نسبت به سال قبل برای صادرات مقاطع تخت فولادی چین افزایش یافت. با این حال دلیل کاهش میزان صادرات در ماه آگوست نسبت به ماه قبل حذف تخفیف مالیات بر ارزش افزوده صادرات عنوان شده است.
-
بحران انرژی چین و تاثیر آن بر بازار فولاد
ساختار اقتصادی چین در ماه های گذشته تغییرات محسوسی داشته است. به نظر می رسد رشد صنایع چین آنقدرها که سیاستمداران فکر می کردند به نفع این کشور پیش نرفته است. رشد شدید تولید صنایع انرژیبر در چین شرایط را برای کمبود برق در این کشور و محدود کردن این صنایع توسط دولت فراهم آورده است. این موضوع شرایط را برای افت تولید فلزات و البته افت مصرف مواد اولیه آن مهیا میکند. به نظر می رسد که بحران انرژی در کشورهای شرق آسیا تا پایان سال ۲۰۲۱ یک چالش اساسی است.
-
قیمت ۱۰۰ دلاری سنگ آهن پایدار نخواهد بود
در حالی که قیمت سنگ آهن وارداتی چین هفته گذشته به کمتر از ۱۰۰ دلار رسید ولی پایان هفته توانست بار دیگر به فراتر از ۱۰۰ دلاری صعود پیدا کند. با این حال فعالان بازار معتقدند که مطابق با کاهش تقاضای چین نرخ این کامودیتی تا پایان سال جاری میلادی در حدود ۸۰ تا ۹۰ دلار هر تن سی اف آر به ثبات برسد.
-
بازار واردات بیلت چین بی رونق شد
بازار واردات بیلت چین ضعیف شده است. در آ.سه.آن بازار به دلیل عدم تمایل به خرید، آرام شده است چراکه این منطقه همچنان در حال مبارزه با کروناست.
-
چشم انداز منفی بازار سنگ آهن در کوتاه مدت
در حالی که قیمت سنگ آهن وارداتی در چین هفته گذشته به کمتر از ۱۰۰ دلار رسید ولی پایان هفته تاحدودی تقویت شد.
-
روند افزایشی طلا از سرگرفته شد
قیمت طلا پس از سقوط یک درصدی در روز پنج شنبه، تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به تبعات مشکلات بدهی شرکت اورگرند چین که تقاضا برای دارایی های امن را تقویت کرد، در معاملات روز جمعه بهبود یافت.
-
پیش بینی ادامه روند نزولی قیمت سنگ آهن
در حالی که قیمت جهانی سنگ آهن از سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ روند صعودی مداومی تا ۱۵ جولای ۲۰۲۱ داشته و در ماه می به اوج ۲۳۳.۱ دلار در هر تن خشک سی اف آر چین رسیده است، حال نزولی شده و آخرین قیمت ۹۴ دلار گزارش می شود که نسبت به جمعه اخیر ۶.۸ دلار افت داشته است. پایه های بازار ضعیف است و فعالان بازار تداوم روند نزولی را برآورد کرده اند.
-
تولید فولاد اژدهای زرد کاهش یافت
تولید فولاد چین طی ۳ ماه گذشته به دلیل اعمال محدودیت های کربن زدایی شاهد روند نزولی بود.
-
رشد ارزش یوآن در برابر دلار به بالاترین سطح ۳ ماهه رسید
بانک مرکزی چین ارزش پایه یوآن در برابر دلار را ۶۹ واحد افزایش داده و به بالاترین میزان در ۳ ماه اخیر رساند.
-
سابک در چین طرح ۶ میلیارد دلاری پتروشیمی اجرا میکند
شرکت پتروشیمی سابک عربستان طرح ساخت یک مجتمع پتروشیمی به ارزش ۶ میلیارد دلار را در پارک صنعتی گولی در ژانگژو چین اجرا میکند.
-
کالاخبر گزاش می دهد؛
پیش بینی دو موسسه مطالعاتی از آینده قیمت مس
در حالی که بازار جهانی مس در هفتههای اخیر نوسانات زیادی را تجربه کرده است، «مرکز مطالعات بازار جهانی مس» و نشریه «بیزینس لاین» روند تغییرات قیمتی این فلز در ماه های پیش رو را پیش بینی کرده اند.
-
صادرات پر قدرت چین در ماه آگوست
به لطف افزایش تقاضا، صادرات چین در ماه آگوست روند روبه رشد قابل توجهی را پیموده است.
-
با افزایش فعالیت های جدید معدنکاری؛
استرالیا در تولید طلا از چین پیش افتاد
استرالیا توانست طی نیمه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی با فعال سازی معادن جدید، چین را در تولید طلا پشت سر گذاشت.
-
برنامه هند برای تمدید قانون ضد دامپینگ واردات ملامین از چین
هند قانون ضد دامپینگ برای واردات ملامین از چین را برای پنج سال دیگر تمدید خواهد کرد.
-
سودآوری سینوپک در نیمه اول سال ۲۰۲۱ برخالف زیان مدت مشابه سال قبل
شرکت چینی Sinopec تخمین زده است که سود خالص آن در نیمه اول سال ۲۰۲۱ به لطف بهبود قابل توجه بخش نفت و مواد شیمیایی برابر با ۳۶.۵ تا ۳۸.۵ میلیارد یوان معادل ۵.۶ تا ۵.۹ میلیارد دلار باشد و ضرر ۲۲.۹ میلیارد یوانی در مدت مشابه سال ۲۰۲۰ را معکوس کند.
-
نگاهی به بازار فولاد چین
قیمت فولاد در هفته گذشته به روند نزولی خود ادامه داد. قیمت های مواد اولیه اصلی نیز نوسانی گزارش شدند و روند بالا و پایینی را تجربه کردند.
-
انجمن جهانی فولاد گزارش داد:
رشد ۱۲ درصدی تولید جهانی فولاد خام
انجمن جهانی فولاد از رشد ۱۲.۴ درصدی تولید فولاد خام جهان طی ۷ ماهه نخست سال جاری میلادی خبر داد. براساس گزارش ورد استیل تولید این محصول در ایران طی مدت مذکور ۹.۹ درصد افزایش یافت.
-
تشکیل سومین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان با ادغام کارخانجات چینی
فولادسازان بزرگ چین، آناستیل و بن گنگ رسماً روند ادغام خود را آغاز کردهاند تا به این وسیله سومین تولیدکننده فولاد جهان ایجاد شود.
-
سنگ آهن بزرگترین افت ماهانه را تجربه می کند
در حالی که امسال قیمت سنگ آهن رکوردهایی تاریخی را ثبت کرد ولی به نظر در حال ثبت بزرگترین افت قیمت ماهانه خود نیز است چرا که تلاش چین برای کاهش آلاینده ها شامل کاهش تولید فولاد بوده و بر تقاضای این ماده اولیه معدنی اثرات منفی دارد.