چین
-
عدم هم راستایی افت قیمت مس و سنگ آهن با شاخص های اقتصادی چین
تحلیلگران بر این باورند که رکود در شاخص های تولیدی چین هنوز به طور کامل در قیمت فلزات مهم منعکس نشده است. دو ماه متوالی است که شاخص رسمی مدیران خرید در چین زیر ۵۰ واحد است که در نتیجه یک سری قرنطینه های ویروس کرونا در شهرهای بزرگ از جمله شانگهای بود. در کل سیاست کووید صفر چین نگرانی ها را بیشتر هم کرده است. قرنطینههای مداوم، رسیدن به هدف رشد اقتصادی ۵.۵ درصدی برای سال ۲۰۲۲ را برای چین چالشبرانگیزتر میکند.
-
عامل جهش قیمت غذا مشخص شد
شوک اژدهای زرد به بازار کود شیمیایی
در شرایطی که عامل جهش قیمت غذا محدودسازی صادرات چین اعلام شده که شوک اژدهای زرد به بازار کودشیمیایی به طور جدی میتواند روی روند تغییرات قیمت غذا تاثیرگذار خواهد بود.
-
کاهش تولید جهانی آلومینا در ماه مارس
تولید جهانی آلومینا در ماه مارس سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل افت داشت و به ۱۰.۸۶۳ میلیون تن رسید.
-
رکورد شکنی ۲۰ ساله شاخص دلار، مس را به زیر ۹۵۰۰ دلار کشاند
نرخ جهانی مس در روز جمعه (پایان هفته) همزمان با جهش شاخص دلار به بالاترین میزان ۲۰ ساله خود با کاهش نسبی به زیر ۹۵۰۰ دلار افت پیدا کرد. بازارهای سهام در نقاط مختلف هم به دلیل نگرانی از نرخ بهره بالاتر که به رشد جهانی آسیب می رساند، سقوط کرد.
-
چشم انداز منفی بازار فلزات جهان
موسسه فیچ بر این باور است که پایداری قرنطینه های کرونا در بزرگترین مصرف کننده فلزات جهان یعنی چین بر تقاضای صنایع مصرف کننده و جو بازارها تأثیر منفی می گذارد و منجر به کاهش قیمت فلزات خواهد شد. البته برآورد این موسسه برای میانگین قیمت فلزات در سال ۲۰۲۲ هنوز بالاتر از سطوح مشاهده شده قبل از هجوم روسیه به اوکراین است.
-
تجارت چین تحتتاثیر همهگیری کرونا
نظرسنجی رویترز نشان داد که تجارت چین در ماه آوریل متزلزل شد زیرا محدودیتهای کووید به تولید رسیده است.
-
نگاهی به وضعیت تولید داخلی سنگ آهن چین
عرضه سنگ آهن در بازار داخلی چین ماه آوریل در ثبات بود چرا که با افزایش نرخ بهره برداری از معادن انتظار می رود وضعیت عرضه در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ با افزایش واردات در سه ماهه دوم بهبود بیشتری یابد.
-
کاهش شدید فعالیت کارخانهها و بخش خدمات در چین
قرنطینههای گستردهای که توسط مقامات چین برای مقابله با آخرین موج کرونا و بیماری کووید-۱۹ اعمال شده، فعالیتهای تولیدی و خدماتی چین را در ماه آوریل به شدت کاهش داده است.
-
بهبود تقاضای نفت چین در سه ماه دوم ۲۰۲۲
سینوپک پیشبینی کرد که تقاضای نفت خام چین در سه ماه دوم بهبود مییابد و در کل سال جاری میلادی رشدی مثبت خواهد داشت.
-
بازار سنگ آهن در چه حال است؟
روز گذشته قیمت سنگ آهن وارداتی خلوص ۶۲ درصد در چین با امید به بهبود تقاضا ۲.۹۲ درصد بالا رفت و به ۱۴۵.۹۹ دلار هر تن سی اف آر رسید.
-
کاهش تولید جهانی آلومینیوم در ماه مارس
تولید جهانی آلومینیوم در سومین ماه میلادی یعنی ماه مارس سال جاری با کاهش مواجه و به ۵.۶۹۳ میلیون تن رسید که معادل تولید روزانه ۱۸۳.۶ هزار تن است.
-
کاهش قیمت سنگ آهن در چین
بازار سنگ آهن وارداتی چین در ۲۵ آوریل شاهد کاهش قیمت محموله های موجود در بنادر و محموله های دریایی بود و معاملات کلی در هر دو بازار پراکنده و کم بود.
-
روسیه واردات آلومینا از چین را ۹۰ برابر افزایش داد
آمارهای گمرکی که امروز منتشر شد نشان میدهند تحریمهای غرب علیه روسیه باعث شده تا این کشور واردات آلومینا از چین را به ۹۰ برابر افزایش دهد.
-
افزایش تولید و موجودی سنگ آهن معادن چین
تولید روزانه کنسانتره سنگ آهن در میان ۱۸۶ شرکت معدنی چین در دوره ۸ تا ۲۱ آوریل به طور میانگین به ۴۹۱ هزار و ۴۰۰ تن در روز افزایش یافت.
-
علی رغم تحریم های بین المللی
واردات زغال سنگ چین از روسیه دو برابر شد
چین در ماه مارس واردات زغال سنگ دارای تخفیف از روسیه را بیش از دو برابر کرد چرا که سایر کشورها به دلیل جنگ در اوکراین خرید از روسیه را ممنوع کرده بودند.
-
شیوع مجدد کرونا در چین و تاثیر آن بر سنگ آهن استرالیا
گزارش اخیر شرکت معدنی ریوتینتو استرالیا از کاهش فروش سنگ آهن آن در سه ماهه اول سال خبر داده و این نگرانی را مطرح کرده که شدت گرفتن قرنطینه های کرونایی در چین و طولانی شدن جنگ روسیه و اوکراین میتواند خطراتی برای بازار آن داشته باشد. تلاش های این شرکت معدنی برای افزایش فعالیت تولیدش در غرب استرالیا در سه ماه اول سال تحت تأثیر کمبود نیروی کار و مشکلات زنجیره تامین قرار گرفت.
-
عملکرد غیرمنتظره اقتصادی چین
چین نرخ بهره وام معیار را بدون تغییر نگه داشت. این کشور همچنان با بدترین شیوع کووید خود از زمان همهگیری در سال ۲۰۲۰ دست و پنجه نرم میکند.
-
بازار جهانی فولاد همچنان نگران و در انتظار
انجمن جهانی فولاد در گزارش اخیر خود از چشم انداز کوتاه مدت بازار جهانی فولاد، برای سال های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ پیش بینی کرد که تقاضای فولاد در سال ۲۰۲۲ تا ۰.۴ درصد رشد خواهد کرد و به ۱۸۴۰.۲ میلیون تن خواهد رسید در حالی که سال ۲۰۲۱ رشد تقاضا ۲.۷ درصد بود. طبق برآوردها در سال ۲۰۲۳ تقاضای جهانی فولاد رشد بیشتر ۲.۲ درصدی خواهد داشت و به ۱۸۸۱.۴ میلیون تن خواهد رسید.
-
داستان ادامهدار کاهش تولید فولاد چین
یک مقام رسمی چین اعلام کرد که کاهش تولید فولاد خام چین در سال ۲۰۲۲، پس از کاهش حدود ۳۰ میلیون تنی تولید در سال ۲۰۲۱، ادامه خواهد داشت.
-
چین بازار سهام آسیا را دگرگون کرد
با واکنش سرمایهگذاران به دادههای اقتصادی متفاوت چین، سهام آسیا کاهشی شد.
-
طلا در بالاترین سطح یک ماه اخیر قرار گرفت
تشدید بحران روسیه و اوکراین سرمایهگذاران را متمایل به امنیت سرمایهگذاری در طلا کرده و قیمت این فلز زرد را به بالاترین رقم طی یکماهه گذشته رساندهاست.
-
پیش بینی رشد صادرات زغال سنگ آمریکا در سال ۲۰۲۲
با توجه به اختلالی که جنگ اوکراین در عرضه جهانی زغال سنگ ایجاد کرده تحلیلگران انتظار دارند صادرات زغال سنگ آمریکا سال ۲۰۲۲ به اوج سه سال اخیر برسد و ۸۹ میلیون تن پیش بینی شده است.
-
مقاومت آلومینیوم در برابر افزایش قیمت انرژی
افزایش بهای حاملهای انرژی، نگرانیهای زیادی را در بازار فلزات و از آن جمله فلز آلومینیوم بههمراه داشته است.
-
اقتصاد چین در پرتگاه سقوط
رشد اقتصای چین به دلیل گسترش دوباره موارد ابتلا به کووید در معرض تهدید قرار گرفته است.
-
نگاهی به آخرین آمار صادرات فولاد چین
در ماه مارس صادرات محصولات فولادی چین رشد چشمگیری داشته و انتظار می رود با توحه به شکافی که اختلال در عرضه روسیه و اوکراین ایجاد کرده دو ماه آتی نیز آمار صادرات فولاد چین بالا باشد.
-
چالش جدید کرونا برای صنعت خودروسازی چین
منابع صنعتی در ۱۵ آوریل اعلام کردند که ظهور گونه جدید کرونا در چین و اقدامات سختگیرانه ای که توسط مقامات برای مقابله با آن اعمال شد مشکلاتی را برای صنعت خودرو این کشور ایجاد کرده است زیرا شرکت های بزرگ خودروسازی مجبور به توقف تولید هستند.
-
آسیب شیوع دوباره کرونا در چین به حمل و نقل زغال
منابع بازار گزارش داده اند حمل و نقل کامیونی کک و زغال کک شو در استان شانشی در شمال چین به عنوان بزرگترین مرکز تولید زغال سنگ و کک این کشور، به دلیل محدودیت های شدید ترافیکی در این استان با هدف مهار افزایش موارد ابتلا به کرونابه شدت مختل شده است.
-
قیمت سنگ آهن وارداتی در چین بیشتر شد
قیمت سنگ آهن وارداتی هم برای موجودی انبارها و هم برای محموله های دریایی در چین در ۱۵ آوریل اندکی افزایش یافت اگرچه تجارت در بازار دریایی کم رونق بود.
-
تا پایان ماه مارسبه ثبت رسید
کاهش صادرات و واردات فولاد چین
صادرات فولاد چین در سه ماهه اول ۲۰۲۲ با کاهش ۲۵.۵ درصدی همراه شد و به ۱۳.۱۸ میلیون تن رسید. در این بین واردات نیز با افت ۱۳.۴ درصدی به ۳.۲۲ میلیون تن رسید.
-
در سه ماهه اول ۲۰۲۲ رقم خورد
کاهش واردات سنگ آهن چین
واردات سنگ آهن چین در سه ماه اول امسال با کاهش ۵.۲ درصدی همراه شد و به ۲۶۸.۴ میلیون تن رسید.