سرب
-
در هفته منتهی به ۳ آوریل؛
سرعت کاهش موجودی سرب چین، کند شد
موجودی شمش سرب چین به روند نزولی خود ادامه داد، اما سرعت آن در پی افزایش عرضه سرب ثانویه کاهش یافت.
-
مسیر بازار سرب و روی در سال ۲۰۲۰
به نوشته متال بولتن، کارشناسان بر این باورند که در سال ۲۰۲۰ به سبب افزایش افزایش عرضه و کاهش تقاضا به سبب گسترش بیماری کرونا فشار زیادی بر بازارهای جهانی روی و سرب وارد می شود.
-
بررسی روند قیمت سرب در بورس فلزات لندن
قیمت سرب در بورس فلزات لندن در ماه نوامبر نزولی بود و در آغاز دسامبر برای اولین بار پس از ماه جولای به کمتر از یک هزار و ۹۰۰ دلار بر تن رسید که نسبت به اوج قیمت دو هزار و ۲۶۵ دلار بر تن در ماه اکتبر ۱۶ درصد کاهش داشت.
-
در بازارهای جهانی؛
میزان ذخیره سازی سرب افزایش یافت
بازار بورس شانگهای از افزایش ذخیره سازی سرب در هفته گذشته در انبارهای خود حکایت دارد.
-
کاهش احتمالی قیمت نقدی سرب در آینده
قیمت نقدی سرب از سطوح پایین حدود یک هزار و ۸۰۰ دلار بر تن در اواسط ماه می، بهبود یافته است اما پس از آن موفق به عبور از سقف مقاومتی ۲ هزار و ۱۰۰ دلار بر تن نشده است.
-
طی نیمه نخست ۲۰۱۹ میلادی ثبت شد:
کمبود دنباله دار عرضه سرب و روی در بازارهای جهانی
بازارهای جهانی طی نیمه نخست سال جاری میلادی به ترتیب با کمبود عرضه ۶۵ هزار تنی سرب و ۱۳۴هزار تنی روی مواجه شدند.
-
در نیمه دوم سال ۲۰۱۹؛
قیمت سرب به اوج ۴ ماهه رسید
شمش سرب در ماه جولای روند رو به رشد قیمتی را طی کرد و در نهایت نیز در ۲۵ جولای به بیشترین رقم قیمتی در ۴ ماه اخیر رسید. باوجود روند رو بهرشد مثبتی که بازارهای جهانی برای این فلز در ماه اخیر شاهد بودند، اما پیشبینی میانمدت و بلندمدت برای این فلز مثبت نیست.
-
در ۳ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۹ رخ داد؛
کاهش عرضه و تقاضای جهانی سرب
میزان تقاضا برای فلز سرب در ۳ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۹ میلادی کاهش داشت. همچنین تولیدکنندگان این فلز نیز از تولید خود در مدت یادشده کاستند.
-
در ۳ ماه ابتدایی ۲۰۱۹ رخ داد ؛
کاهش تولید سرب چین برخلاف افزایش تولید جهانی
براساس گزارش انجمن بینالمللی سرب و روی میزان تولید فلز سرب تصفیه شده دنیا در ۳ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۹ نسبت به همین زمان در سال ۲۰۱۸ رشد داشته است. در حالی بازارهای دنیا شاهد این رشد بودند که چین بهعنوان بزرگترین تولیدکننده سرب معدنی و سرب تصفیه شده دنیا که تولید حدود ۵۰ درصد از سرب دنیا را در اختیار دارد، در این زمان از میزان تولید خود کاست.
-
طی ۴ماه نخست ۲۰۱۹:
افت تقاضای سرب عرضه در بازارهای جهانی را کاهش داد
افت تقاضای سرب عرضه جهانی این ماده معدنی طی ۴ ماهه نخست سال جاری میلادی را کاهش داد.
-
بررسی تجارت جهانی شمش سرب نشان داد؛
کاهش صادرات سرب در نیمه دوم سال ۲۰۱۸
براساس اطلاعات سازمان تجارت جهانی کره جنوبی، استرالیا، کانادا بهترتیب بزرگترین صادرکنندگان شمش سرب دنیا و کشورهای آمریکا، چین و آلمان بهترتیب بزرگترین واردکنندگان این محصول در دنیا هستند. در این میان کره جنوبی و هند جزو بزرگترین مراکز صادرات مجدد این محصول در دنیا بهشمار میروند.
-
نگاهی به بازار شمش سرب در بزرگترین بورسهای دنیا
در ۳ماه گذشته قیمت شمش سرب در بورس فلزات لندن و بورس آتی شانگهای روندی در مجموع روند کاهشی داشت که خوشبختانه این روند در ماه ژوئن ادامه پیدا نکرد و بازار این فلز متاثر از کاهش شاخص دلار آمریکا، کاهش تولید شرکت Nyrstar و وضع تعرفه توسط دولت چین بر روی واردات کنسانتره سرب آمریکا روند رو به رشدی را آغاز کرد.
-
طی سال ۲۰۱۸ میلادی:
مصرف سرب از تولید پیشی گرفت
مصرف سرب طی سال ۲۰۱۸ میلادی از تولید این ماده معدنی پیشی گرفت.
-
گزارش ۱۲ ماهه سال ۹۷ اعلام شد:
افزایش استخراج معادن سرب و روی انگوران، مهدی آباد و نخلک
مجتمع سرب و روی انگوران طی سال ۹۷، یک میلیون و ۲۸ هزار و ۱۹۹ تن ماده معدنی استخراج کرد که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال ۹۶ (۸۸۵ هزار و ۵۲۸ تن)، ۱۶ درصد رشد نشان می دهد.
-
موسسه وود مکنزی اعلام کرد؛
پیش بینی رشد ۱۰ درصدی تولید جهانی سرب در سال ۲۰۱۹
تولید جهانی سرب به غیر از چین در سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۰ درصد افزایش می یابد. این پیش بینی موسسه وود مکنزی است.
-
بررسی بازار شمش سرب در سال ۲۰۱۸؛
کاهش ۲۴ درصدی موجودی سرب انبارهای بورس فلزات لندن
در سال ۲۰۱۸ موجودی انبارهای سرب بورس فلزات لندن، کاهش ۲۴ درصدی را تجربه کرد و به کمترین میزان پس از سال ۲۰۰۸ رسید؛ هرچند این روند کاهشی نتوانست عاملی جهت افزایش قیمت شود.
-
گزارش ۹ ماهه نشان داد؛
افزایش تقاضای شمش سرب در آخرین روزهای سال ۲۰۱۸
براساس اطلاعات گروه مطالعات بینالمللی سرب و روی (ILZSG)، آمار تولید معدنی، تولید فلز و تقاضا برای سرب در ۹ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۸ منتشر شد. طی این دوره، بازارهای جهانی نسبت به مدت مشابه سال قبل، شاهد کاهش تقاضا برای سرب و درعین حال افزایش تولید این فلز بودند؛ با این حال، افزایش تقاضا در ماه پایانی از دوره مورد بررسی، نوید رشد طی ماههای آتی را میدهد.
-
با تولید ۲.۴ میلیون تنی؛
چین درصدر برترین تولیدکنندگان سرب جهان ایستاد
چین با تولید ۲.۴ میلیون تن سرب در صدر فهرست تولیدکنندگان این ماده معدنی قرار گرفت.
-
گروه مطالعات بینالمللی سرب و روی بررسی کرد؛
آینده قیمت فلز سرب در بازارهای جهانی
طی یک ماه اخیر باوجود افزایش تقاضا برای شمش سرب و کاهش موجودی آن در انبارهای بورس فلزات لندن، قیمت این فلز در بازارهای جهانی کاهش پیدا کرد. همچنین انتشار آمار کاهش تولید جهانی خودرو حاکی از کاهش تقاضا برای این فلز در ماههای آتی است.
-
سازمان بین المللی سرب و روی گزارش داد؛
پیش بینی رشد آهسته تقاضای جهانی سرب در سال آینده
براساس مطالعات سازمان بین المللی سرب و روی، تقاضای جهانی سرب تصفیه شده در سال جاری با حدود ۰.۲ درصد افزایش به ۱۱.۷۱ میلیون تن و در سال ۲۰۱۹ با ۰.۷ درصد افزایش به ۱۱.۷۹ میلیون تن خواهد رسید.
-
بررسی روند معاملات یک ماه گذشته نشان داد؛
کاهش قیمت سرب بر خلاف انتظار
قیمت شمش سرب طی یک ماه اخیر در مجموع روند کاهشی داشته است. این کاهش قیمت درحالی رخ داد که بازار با کاهش موجودی انبارها، افت شاخص دلار آمریکا و اعلام ممنوعیت دولت چین مبنی بر عدم واردات سرب از آمریکا نیز همزمان مواجه بود و تمامی این موارد میتوانست زمینه رشد قیمت این کامودیتی را فراهم کند.