gold-593057.jpg

بهای طلا جهانی در آغاز مبادلات امروز (سه شنبه) تحت تاثیر کاهش ارزش دلار آمریکا با افزایش نسبی روبرو شده و به سطح ۱۲۶۰ دلاری نزدیک شده است.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، افزایش قیمت طلا در مبادلات امروز سه شنبه در حالی است که رشد شاخص سهام مانع از افزایش بیشتر قیمت این فلز زرد شده است.

بر اساس این گزارش قیمت هر اونس طلا در بازارهای بین المللی به بیش از ۱۲۵۹ دلار رسیده است. شاخص ارزش دلار در برابر ارزهای معتبر بین المللی با ۰.۲ درصد کاهش به کمتر از ۹۷.۶۶ واحد رسیده است. ارزش دلار روز دوشنبه به بالاترین سطح در ۷ ماه اخیر رسیده بود.

شاخص سهام آسیا امروز سه شنبه با افزایش نسبی روبرو شده است. استنلی فیشر معاون فدرال رزرو آمریکا روز دوشنبه در اظهارات مهمی تاکید کرد که فدرال رزرو به اهداف خود در زمینه نرخ تورم و اشتغال بسیار نزدیک شده است.

این اظهارات می تواند گمانه زنی ها نسبت به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو تا پایان امسال را بیشتر کند. میزان ذخایر طلای صندوق اس پی دی آر نیز با ۰.۱۸ درصد افزایش به بیش از ۹۶۷ تن رسیده است.

به نظر می رسد قیمت جهانی طلا در کوتاه مدت تحت تاثیر انتشار آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین قرار خواهد داشت.

بانک مرکزی ژاپن نیز در تازه ترین گزارش خود نسبت به بهبود اوضاع اقتصادی این کشور ابراز امیدواری کرده است. البته به نظر می رسد که اقتصاد ژاپن هنوز نتوانسته است به اهداف مربوط به افزایش نرخ تورم دست یابد.

فدرال رزرو آمریکا نیز تا پایان امسال ۲ نشست دیگر در ماه های نوامبر و دسامبر برگزار خواهد کرد. البته بعید به نظر می رسد که با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نوامبر، فدرال رزرو تصمیمی برای افزایش نرخ بهره در نشست این ماه داشته باشد.

تشدید تنش های سیاسی در خاورمیانه به خصوص اوضاع یمن و سوریه نیز می تواند عامل مهمی برای افزایش قیمت طلا باشد. شورای جهانی طلا نیز در تازه ترین گزارش خود پیش بینی کرده است که تقاضای طلای چین در سال ۲۰۱۷ میلادی همچنان روندی صعودی خواهد داشت و به ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ تن خواهد رسید.

وضعیت تقاضای فیزیکی کشورهای نوظهور و در حال توسعه به خصوص چین و هند تاثیر مهمی بر نوسانات قیمت طلا در کوتاه مدت خواهد داشت.

منبع: رویترز

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها