BN-GO673_0122pr_J_20150122174105.jpg

قیمت طلا در بازارهای بین المللی در پایان مبادلات روز جمعه به پایین ترین سطح در ۳ ماه اخیر رسیده است.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، بهای طلا در هفته ای که گذشت با افت ۱.۸ درصدی روبرو شده که علت اصلی این مساله افزایش ارزش دلار آمریکا تحت تاثیر گمانه زنی های مربوط به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در نشست ۲۱ سپتامبر بوده است.

بر اساس این گزارش انتشار آمارهای نرخ تورم آمریکا تاثیر زیادی بر افت قیمت طلا در پایان مبادلات روز جمعه داشته است. طی روزهای آینده قرار است نشست بانک مرکزی ژاپن نیز برگزار شود. این نشست و نتایج نهایی آن نیز تاثیر زیادی بر نوسانات نرخ ارز و قیمت جهانی طلا خواهد داشت.

قیمت هر اونس طلا در پایان مبادلات روز جمعه با ۷.۸۰ دلار کاهش به کمتر از ۱۳۱۰ دلار رسیده است که این رقم پایین ترین قیمت از ۲۳ ژوئن به شمار می رود. قیمت طلا در هفته گذشته با کاهش ۱.۸ درصدی مواجه شده است.

نرخ تورم آمریکا طی ماه اوت با افزایش ۰.۲ درصدی روبرو شده است. مارشال گیتلر رئیس بخش سرمایه گذاری موسسه مالی اف ایکس پریموس تاکید کرد: هنوز به درستی مشخص نیست که انتشار آمارهای تورم آمریکا در ماه اوت چه تاثیری می تواند بر نشست فدرال رزرو داشته باشد.

فدرال رزرو آمریکا دستیابی به نرخ تورم ۲ درصدی را یکی از مهمترین اهداف خود اعلام کرده است. افزایش نرخ تورم آمریکا موجب شد تا ارزش دلار نیز طی روز گذشته با افزایش نسبی روبرو شود.

به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، افزایش احتمالی نرخ بهره فدرال رزرو موجب افزایش بیشتر ارزش دلار خواهد شد و این مساله در نهایت به ضرر قیمت طلا خواهد بود.

تحلیلگران اقتصادی موسسه آلتاوست نیز اعلام کردند که سطح حمایتی قیمت طلا در روزهای آینده ابتدا ۱۲۹۵ و سپس ۱۲۷۵ دلار خواهد بود.

برخی کارشناسان اقتصادی نیز بر این باورند که حتی اگر فدرال رزرو آمریکا تا پایان امسال دو بار نرخ بهره را افزایش دهد و در مجموع نرخ بهره ۰.۵ درصد افزایش یابد، نرخ بهره واقعی همچنان منفی خواهد بود.

به نظر می رسد قیمت جهانی طلا در روزهای آینده تحت تاثیر افزایش تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه به خصوص چین و هند نیز قرار خواهد داشت. تقاضای فصلی طلا در بازارهای آسیایی رو به افزایش است.

منبع: پایگاه اینترنتی مارکت واچ

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها