• ۱۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
  • کد خبر: 41995
بورس

شاخص‌های بورسی در آمریکا و آسیا تحت تاثیر تحولات هنگ کنگ و شیوع بیشتر کرونا با سرعت کمتری بالا رفتند.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از بلومبرگ، وزارت خزانه‌داری آمریکا به برخی از بانک‌های چینی به دلیل همکاری با مقامات این کشور در مساله هنگ کنگ هشدار داده است که در صورت تداوم این همکاری ها تحریم خواهند شد. چین در واکنش به اقدامات اخیر آمریکا، به این کشور هشدار داده است که اقدامات آمریکا در امور داخلی این کشور بدون پاسخ نخواهد ماند و پکن در صورت تحریم بانک هایش مقابله به مثل خواهد کرد.   پیشتر، مقامات آمریکایی اعلام کرده بودند وضعیت ویژه برای هنگ کنگ را که امتیازات تجاری مخصوصی را برای این منطقه در نظر می گرفت لغو خواهند کرد.

داده های اخیر اقتصادی منتشر شده حاکی از بهبود تدریجی سطح تقاضا در دو اقتصاد نخست جهان است. در آمریکا میزان فروش خانه ها در ماه می مجددا صعودی شده و در چین نیز با افزایش میزان صادرات، شاخص مدیران خرید نسبت به ماه گذشته بهبود محسوسی داشته است. اگرچه صادرات و واردات چین با سطح قبل از شیوع کرونا فاصله زیادی دارد اما رشد تدریجی تجارت خارجی چین احتمال عادی شدن شرایط در سه ماهه پایانی سال را تقویت کرده است.

پتر مالوک، مدیر ارشد اجرایی در موسسه کریتیو پلنینگ گفت: ویروس کماکان در حال انتشار است و از نظر بازار این یعنی سرعت حرکت اقتصادها به سمت بهبود کامل آهسته خواهد شد. نگرانی ها از کرونا در بین معامله گران جدی است.  

بورس آمریکا

در وال استریت، همه شاخص‌ها صعودی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالاتری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۳۶ درصد ریزش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۵ هزار و ۸۲۷.۳۶ واحد بسته شد.

شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۴۵ درصد افزایش تا سطح ۳۱۳۰.۰۱ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۵۲ درصد صعود در سطح ۱۰ هزار و ۲۰۷.۶۳ واحدی بسته شد.

بورس‌های اروپایی

در شرایطی که تولیدات صنعتی آلمان در بدترین وضعیت خود از زمان ثبت آمارهای مربوطه قرار دارد و میزان صادرات نیز به پایین ترین سطح دو دهه اخیر رسیده است، انتظار می رود رشد اقتصادی امسال آلمان به منفی ۶.۵ درصد برسد که ۱.۵ درصد کمتر از برآورد قبلی و بدترین عملکرد بزرگ ترین اقتصاد اروپایی از زمان جنگ جهانی دوم (۱۹۳۹-۱۹۴۵ میلادی) خواهد بود.

در انگلیس نیز رشد اقتصادی این کشور در سه ماه نخست امسال برای نخستین بار از سال ۱۹۷۹ به منفی ۲.۲ درصد رسیده است. رشد اقتصادی در بسیاری از بخش های مهم اقتصادی این کشور در حال حاضر در سطح صفر درصدی یا منفی قرار دارد.

در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۱.۳۳ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۶۱۵۷.۳۰ واحد بسته شد.  شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با افت ۰.۶۴ درصدی و ایستادن در سطح  ۱۲ هزار و ۵۲۸.۱۸ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با ریزش ۰.۸۴ درصدی در سطح ۵۰۴۹.۳۸ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۱.۲۷ درصد پایین رفت و به ۷۴۰۳.۵۰ واحد رسید.

بورس‌های آسیایی

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد خوبی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با صعود ۰.۷۲ درصدی تا سطح ۲۲ هزار و ۳۰۶.۴۸  واحدی بالا رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۰.۹۹ درصد بالا رفت و در سطح ۲۵ هزار و ۳۷۳.۱۲ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای  کامپوزیت" صعود ۱.۹۳ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۴۱۹.۶۰ واحد بسته شد.

در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۴۲ درصد افزایش و ایستادن در سطح ۶۰۵۷.۹۰ واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن صعودی بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها