King-World-News-Richard-Russell-Gold-Bottomed-As-China-Shocked-The-World.jpg

با آغاز مبادلات در بازارهای جهانی قیمت هر اونس طلا امروز دوشنبه نزدیک به بالاترین سطح در ۱۵ ماه گذشته تثبیت شده و از مرز ۱۳۰۰ دلار گذشت.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، کاهش ارزش دلار و افت شاخص سهام در بازارهای بین المللی موجب شده است تا قیمت طلا همچنان نزدیک به بالاترین سطح در ۱۵ ماه گذشته ثابت باشد و از سطح مقاومتی ۱۳۰۰ دلاری عبور کند.

براساس این گزارش قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی در ابتدای مبادلات امروز به ۱۲۹۶ دلار رسیده بود که بالاترین رکورد از ژانویه ۲۰۱۵ میلادی بوده است؛ همچنین در حال حاضر هر اونس طلا روی رقم ۱۳۰۰ دلار قرار دارد.

قیمت هر اونس نقره نیز با ۰.۲ درصد کاهش به کمتر از ۱۷.۷۸ دلار رسیده است. قیمت نقره نیز روز جمعه به بیش از ۱۷.۹۵ دلار رسید که بالاترین رکورد در ۱۵ ماه گذشته به شمار می رود.

به نظر می رسد مبادلات در بازارهای بین المللی با توجه به تعطیلی روز کارگر با کاهش محسوسی نسبت به روزهای گذشته روبرو خواهد شد.

ارزش دلار آمریکا طی هفته گذشته در برابر ین ژاپن به پایین ترین سطح از بحران مالی ۲۰۰۸ میلادی رسیده است. اقدام بانک مرکزی ژاپن در عدم تغییر سیاست های انبساطی پولی موجب شگفتی بازارهای بین المللی شده و تاثیر زیادی بر افزایش ازرش ین در برابر دلار داشته است.

شاخص سهام در بازارهای اروپا و آمریکا نیز عملکرد ضعیفی را ثبت کرده است. انتشار آمارهای ضعیف اقتصادی در خصوص وضعیت بخش های مختلف آمریکا نیز تاثیر زیادی بر افت ارزش دلار داشته است.

رشد اقتصادی آمریکا در ۳ ماه نخست امسال به کمتر از ۰.۵ درصد رسیده است. این مساله ابهامات زیادی را در خصوص تصمیم فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره طی ماه های آینده به وجود آورده است. عدم افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو آمریکا می تواند به نفع قیمت جهانی طلا باشد.

در حالی که بسیاری از کارشناسان اقتصادی و فعالان بازارهای بین المللی بر این باورند که فدرال رزرو امسال ۲ بار نرخ بهره را افزایش خواهد داد ولی فدرال رزرو آمریکا در نشست آوریل اعلام کرده است که عجله ای برای افزایش نرخ بهره در شرایط کنونی ندارد.

تازه ترین آمارهای موسسه یو اس مینت نیز نشان می دهد که در ماه آوریل بیش از ۱۰۵۵۰۰ اونس سکه طلا در بازار آمریکا به فروش رسیده است که این رقم نسبت به ماه قبل ۱۷۷ درصد رشد داشته است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها