32690-795541.jpg

تازه ترین نظرسنجی کیتکو نشان می دهد که علیرغم کاهش قیمت طلا، سرمایه گذاران بین المللی و کارشناسان اقتصادی همچنان نسبت به افزایش قیمت این فلز گرانبها در روزهای آینده امیدوار هستند.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، تازه ترین نظرسنجی از سرمایه گذاران بین المللی و کارشناسان اقتصادی حاکی است که روند صعودی قیمت طلا در هفته آینده نیز ادامه خواهد یافت.

بر اساس این گزارش انتشار آمارهای مثبت اقتصادی در آمریکا و سایر کشورهای بزرگ موجب شده است تا قیمت جهانی طلا بار دیگر با کاهش روبرو شود.

در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز ۱۴۲۸ نفر شرکت کرده اند که از این تعداد ۱۱۱۱ نفر یا ۷۸ درصد پیش بینی کرده اند که قیمت طلا با افزایش روبرو خواهد شد. هفته گذشته نیز ۷۱ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز پیش بینی کرده بودند که قیمت طلا با افزایش روبرو خواهد شد.

در همین حال ۲۱۲ نفر معادل ۱۵ درصد نیز اعلام کردند که قیمت طلا با کاهش همراه خواهد شد و ۱۰۵ نفر معادل ۷ درصد نیز گفته اند که قیمت طلا در روزهای آینده تغییر چندانی نخواهد داشت.

از ۳۴ کارشناس ارشد اقتصادی نیز ۱۸ نفر در نظرسنجی این هفته شرکت کرده اند که از این تعداد نیز ۱۰ نفر معادل ۵۶ درصد به افزایش قیمت طلا در روزهای آینده رای داده اند.

۵ کارشناس ارشد اقتصادی معادل ۲۸ درصد نیز اعلام کرده اند که قیمت طلا طی هفته آینده کاهش خواهد یافت و ۳ نفر معادل ۱۷ درصد نیز پیش بینی کردند قیمت طلا بدون تغییر خواهد بود.

بسیاری از فعالان بازار طلا بر این باورند که سطح حمایتی این فلز زرد در شرایط کنونی ۱۲۰۰ دلار خواهد بود. هنوز برخی از تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که قیمت طلا احتمالا با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد و می تواند رکوردهای جدیدی را در سال ۲۰۱۶ میلادی ثبت کند.

البته انتشار آمارهای مثبت اقتصادی در آمریکا و تقویت ارزش دلار می تواند مانع بزرگی برای افزایش قیمت طلا باشد. طلا بهترین عملکرد قیمتی را در بین سایر دارایی ها از ابتدای سال ۲۰۱۶ میلادی داشته است. قیمت طلا در ماه ژانویه با بیشترین افزایش در یک سال اخیر روبرو شده است.

برخی کارشناسان اقتصادی نیز تاکید کرده اند که در صورت افت قیمت طلا در کوتاه مدت فرصت مناسبی برای خرید فراهم خواهد شد.

 

منبع: کیتکو نیوز

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها